Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jamie Oliver te invata cum sa faci cei mai buni cartofi la cuptor

Adevărul Adevărul,
Jamie Oliver te invata cum sa faci cei mai buni cartofi la cuptor

Nu toata lumea stie sa pregateasca cei mai buni cartofi la cuptor. Pare simplu, dar unii dintre noi ar spune ca nu este chiar asa. continuă pe Adevărul

GSK Consumer HealthCare, Adobe Systems si McDonalds sunt cei mai buni angajatori ai anului conform cercetarii realizate de Aon Romania

Aon Romania, subsidiara locala a leaderului mondial in brokeraj de asigurari, consultant de risc si resurse umane si unul dintre cei mai mari brokeri din piata noastra de asigurari, a anuntat rezultatele cercetarii Best Employers Study 2014 in Romania. Decernarea premiilor pentru cei mai buni angajatori a avut loc in cadrul Galei organizate joi seara, la hotelul Hilton din Bucuresti.

Unde lucrezi? GSK Consumer Healthcare, Adobe Systems si McDonald146;s Romania sunt cei mai buni angajatori ai anului

GSK Consumer Healthcare, Adobe Systems si McDonalds Romania sunt cei mai buni angajatori ai anului 2014, conform unei cercetari realizate de Aon Romania.

Ungaria: Doi dintre cei mai puternici oligarhi ar putea ajunge pe lista neagra a SUA

Doi dintre cei mai influenti oligarhi maghiari, Lajos Simicska si Zsolt Nyerges, cu legaturi puternice cu partidul de guvernamant Fidesz al premierului Viktor Orban, ar putea sa fie pusi pe lista neagra a.

Ce cote de piata au cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania

Desi nu a suferit o modificare notabila in ultimii trei ani, cota de piata a liderului n. a pietei de telefonie mobila din Romania) se afla insa pe un trend ascendent, in defavoarea concurentilor mai mici ai caror cote de piata au scazut, se arata intr-un studiu facut public joi de Consiliul Concurentei. Cu toate acestea, comparativ cu alte state membre ale Uniunii Europene, Romania nu se evidentiaza ca o piata in care apar temeri semnificative cu privire la cota de piata a liderului, asa cum se intampla in cazul Ciprului, unde liderul de piata detine 70%, subliniaza raportul.

FOTO Cei mai tatuati barbati celebri de la Hollywood: sunt sexy sau nu?

Dintotdeauna, imaginea de bad boy ravnit de femei surprinde si cateva tatuaje dubioase ori mistice la vedere. Dar cand vorbim de staruri, se mai aplica aceasta asociere? Sau, din contra, imaginea de tip tur devine una si mai atragatoare si cool?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )