Libnet.ro
UNICEF

14:30

Japonia: Cel putin sase persoane s-au imbolnavit de febra Dengue

B1 B1,
Japonia: Cel putin sase persoane s-au imbolnavit de febra Dengue

Cel putin sase persoane s-au mbolnavit de febra Dengue in ultimele zile in Japonia, primele in ultimii 70 de ani, relateaza AFP. Potrivit datelor oferite de autoritatile locale si de presa, toate persoanele. continuă pe B1

Sapte state NATO vor crea o forta multilaterala cu cel putin 10.000 de membri

Marea Britanie si alte sase state vor crea o forta comuna formata din cel putin 10. 000 de membri, ce va include unitati aeriene si navale, precum si trupe la sol, pentru a consolida capacitatea NATO in fata agresiunii Rusiei din Ucraina, informeaza.

Sapte state NATO vor crea o forta multilaterala cu cel putin 10.000 de membri

Marea Britanie si alte sase state vor crea o forta comuna formata din cel putin 10. 000 de membri, ce va include unitati aeriene si navale, .

Cel putin 1.420 de persoane au murit in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, potrivit absnews. go. com. Numarul.

Cel putin 1.420 de morti in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, la Bagdad, relateaza AFP. Cel putin 1.

IRAK: Cel putin 1.400 au murit in violentele care au avut loc in august

Bilantul a fost agravat de continuarea atacurilor sangeroase. Cel putin 70 de persoane au fost ucise la 22 august, cand militiile siite au atacat o moschee sunnita la nord-est de Bagdad.

Pakistan: Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali. Am primit 164 de raniti, dintre care doi in.

Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali, au anuntat duminica surse medicale, relateaza AFP.

Sase cazuri de febra Dengue in Japonia, dupa 70 de ani

Autoritatile din Japonia au anuntat ca in ultimele zile au fost semnalate cel putin sase cazuri de febra Dengue, primele din ultimii 70 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )