Libnet.ro
UNICEF

22:30

Japonia este gata sa ofere un tratament impotriva Ebola

România Liberă România Liberă,
Japonia este gata sa ofere un tratament impotriva Ebola

Japonia a anuntat luni ca este gata sa ofere un tratament experimental dezvoltat de o companie locala impotriva virusului Ebola, responsabil de o epidemie fara precedent in patru tari din Africa de Vest, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Epidemia Ebola din Africa: Japonia este gata sa ofere un tratament experimental

Japonia a anuntat luni ca este pregatita sa ofere un tratament experimental contra virusului Ebola, realizat de o companie nipona, pentru a lupta impotriva celei mai grave epidemii inregistrate vreodata, care a lovit 4 tari din Africa vestica, transmite AFP.

Coordonatorul ONU al luptei impotriva Ebola: Trebuie sa fim pregatiti sa infruntam o criza

Structurile sanitare trebuie sa fie pregatite sa infrunte, daca va fi necesar, o noua deteriorare a situatiei in lupta impotriva Ebola. Ceea ce sunt hotarat sa fac este sa ma asigur ca orice element.

Guvernul sirian este gata sa se alature luptei impotriva terorismului

Guvernul sirian este pregatit sa se alature eforturilor regionale si internationale pentru combaterea terorismului, a declarat ministrul de Externe de la Damasc, Walid al-Moualem, citat de Reuters. intrebat daca.

Tratament experimental pentru Ebola din partea Japoniei: Avem rezerve suficiente pentru mai mult de 20.000 de oameni

Japonia a anuntat luni ca este gata sa ofere un tratament experimental dezvoltat de o companie locala impotriva virusului Ebola, responsabil de o epidemie fara precedent in patru tari din Africa de Vest,.

ONU avertizeaza: Razboiul impotriva Ebola poate dura sase luni

Razboiul impotriva virusului Ebola ar putea dura chiar si sase luni, a avertizat David Nabarro, coordonatorul ONU pentru combaterea epidemiei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Lucram la masuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )