Libnet.ro
UNICEF

22:45

Japonia a extras pentru prima oara in istorie sisturi petroliere

Adevărul Adevărul,
Japonia a extras pentru prima oara in istorie sisturi petroliere

Japonia a extras cu succes pentru prima oara in istorie sisturi petroliere de la zacamantul din prefectura Akita din insula Honshu, informeaza astazi compania Japan Petroleum Explorration. continuă pe Adevărul

Transport de criza: Italienii au cumparat mai multe biciclete decat masini, pentru prima oara in 60 de ani

In 2011, numarul de biciclete cumparat de italieni a depasit numarul de autovehicule cumparate, o premiera de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial, scrie The Telegraph. in tara unor marci devenite.

Drew Barrymore a devenit mama pentru prima data

Bucurie pentru Drew Barrymore! Actrita a devenit pentru prima oara mama, dupa ce a adus pe lume o fetita,.

Topul celor mai valoaroase marci auto din lume in 2012. Honda scade cel mai mult, Kia intra pentru prima data in clasament

Topul celor mai valoroase marci auto din lume, realizat de Interbrand, confirma aceleasi trei marci pe primele trei locuri, Toyota, Mercedes-Benz si BMW, insa cifrele interesante sunt mai jos in clasament. Honda are cel mai puternic declin fata de 2011, Nissan cea mai mare crestere, iar Kia intra pentru prima data in top, in fata .

Google a depasit pentru prima data Microsoft, pe piata de capital

Luni, Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata, devenind cea de-a doua mare companie din domeniul IT dupa Apple, informeaza Bloomberg. Actiunile Google au deschis.

Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata.

Google a depasit pentru prima data Microsoft in privinta capitalizarii de piata, operatorul celui mai utilizat motor de cautare din lume devenind a doua mare companie din domeniul IT dupa Apple, potrivit Mediafax. Actiunile Google au deschis luni la New York in urcare cu 0,8%, la 760,66 dolari, pret la care capitalizarea de piata a companiei reprezinta aproximativ 249,5 miliarde dolari, potrivit Bloomberg. Microsoft, cel mai mare producator de software din lume si parintele binecunoscutului .

Americanii se pregatesc pentru prima dezbatere prezidentiala dintre Barack Obama si Mitt Romney

Presedintele american, Barack Obama, il va infrunta, miercuri seara, pe adversarul sau republican, Mitt Romney, in prima din cele trei dezbateri prezidentiale. Potrivit ultimelor sondaje, Barack Obama ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )