Libnet.ro
UNICEF

22:00

Japonia importa titei american pentru prima oara dupa 2010

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Japonia importa titei american pentru prima oara dupa 2010

Japonia a importat titei din SUA in octombrie, pentru prima oara in ultimii patru ani, companiile nipone urmarind sa-si reduca dependenta de livrarile din Orientul Mijlociu. continuă pe Ziarul Bursa

Wes Chatham, star din Hunger Games, tata pentru prima data

Bucurie pentru Wes Chatham. Starul din Hunger Games: Mockingjay - Part 1 a devenit tata pentru prima data, dupa ce partenera lui, Jenn Brown, a adus pe lume un baietel.

OPEC nu reduce productia de titei. Pretul petrolului a coborat sub 75 dolari/baril

Reprezentantii OPEC reuniti joi la Viena au decis sa nu reduca productia de petrol, rezistand apelurilor Venezuelei de a limita livrarile pentru oprirea declinului cotatiilor, iar pretul petrolului Brent, de referinta la Londra, a scazut sub 75 dolari pe baril pentru prima oara dupa septembrie 2010.

JAPONIA: Zboruri anulate din cauza eruptiei vulcanului Aso

Eruptia brusca marti a vulcanului Aso, a determinat Japan Airlines sa anuleze cel putin 12 zboruri cu plecare de pe aeroportul Kumamoto - cel mai apropiat de vulcanul care a erupt pentru prima data dupa 1995 -, dintre care o parte sunt operate de compania Jetstar Japan.

Ce strazi vor fi inchise pentru parada militara de 1 Decembrie. Locul de intalnire va fi Bulevardul Unirii

Pentru prima oara, parada militara organizata cu ocazia zilei nationale se va desfasura anul acesta pe Bulevardul Unirii si nu pe Kiseleff cum ne-am obisnuit. Asta inseamna ca traficul rutier va fi restictiona.

Un adevarat monstru marin filmat pentru prima data. Vezi aici ciudatenia

Exploratorul Doc Ricketts a filmat in timpul unei expeditii submarine un peste care seamana cu un adevarat monstru marin. in imagini apare un peste-unditar, care rareori este vazut sau prins, pentru ca.

SURSE: Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, batalie pentru sefia PNL dupa plecarea lui Iohannis la Cotroceni

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a decis sa intre in competitie cu Ludovic Orban pentru sefia vechiului PNL dupa ce Klaus Iohannis va ajunge la Palatul Cotroceni, au declarat, pentru Mediafax, surse liberale.

Surpriza pentru Bercea Mondial, dupa eliberarea lui Mircea Basescu din inchisoare

Bercea Mondial a primit un nou mandat de arestare!Este vorba despre un nou dosar, in care procurorii il acuza de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani. in acelasi dosar a mai fost arestat pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )