Libnet.ro
UNICEF

17:00

Japonia si-a anuntat lotul pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Japonia si-a anuntat lotul pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Selectionerul Japoniei, Alberto Zaccheroni a anuntat luni lista celor 23 de jucatori convocati in vederea Cupei Mondiale din Brazilia. Din lot fac parte 11 jucatori care evolueaza in tara natala si 12 care joaca in strainatate. continuă pe Adevărul

Probleme in Templul Fotbalului? Cat de pregatita este Brazilia pentru Campionatul Mondial

Daca spuneai in urma cu cativa ani ca pe strazile din Rio de Janeiro vor iesi oameni protestand impotriva organizarii Campionatului Mondial de Fotbal, cu pancarte in maini pe scrie Theachers are worth more than Neymar Profesorii sunt mai valorosi decat Neymar), ai fi fost considerat nebun. Peste o luna vom vedea insa daca jocul bun al vedetei echipei lor nationale ii va face totusi pe brazilieni sa uite ca statul lor a cheltuit 13 miliarde de dolari pentru acest eveniment, in timp ce profesorii fac greva din cauza salariilor mici, iar spitalele sunt suprapopulate.

Lotul cu care Anglia va aborda Campionatul Mondial de Fotbal

Roy Hodgson a anuntat, luni, lotul de jucatori cu care Anglia va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, din vara acestui an, informeaza site-ul oficial al Federatiei Engleze de Fotbal.

Campionatul Mondial, fotbalul in centrul campaniilor de marketing

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia reprezinta cel mai mare eveniment fotbalistic al anului, dar si o adevarata gura de oxigen pentru multe companii.

Ucraina cere excluderea Rusiei de la Campionatul Mondial din Brazilia

Liderii politici din Ucraina au solicitat FIFA sa interzica Rusiei dreptul de a participa la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia pe motiv ca situatia geopolitica actuala impune sanctiuni dure impotriva Moscovei.

Hagi al pescarilor, povestea unui campion mondial. in 2012, Romania a scris istorie: a luat titlul in Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Pescar pana-n maduva oaselor, Traian Petrar e singurul clujean care a facut parte din lotul national al Romaniei din 2012 care a adus tarii titlul de campioana mondiala la pescuit crap. Are 34 de ani si simte unde sunt pestii, ca un al saselea simt. inca de la primele competitii locale, clujeanul a devenit cunoscut si a capatat o porecla pe masura: Hagi al pescuitului.

Lotul Angliei pentru CM 2014 din Brazilia

Anglia a definitivat lotul largit pentru Campionatul Mondial din Brazilia, din perioada 12 iunie - 13 iulie 2014. Doar doi jucatori sunt din afara campionatului englez, astfel ca Anglia are una dintre nationalele cu cel mai redus numar de stranieri.

FOTO: De ce Campionatul Mondial de fotbal din Qatar va fi un dezastru

Cand Qatarul a fost votat pentru a gazdui turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din 2022, lumea fotbalului a privit decizia cu scepticism. fotb.

Alberto Zaccheroni a anuntat lotul Japoniei pentru Cupa Mondiala. Nu lipsesc Kagawa, Honda sau Nagatomo

Selectionerul Japoniei, italianul Alberto Zaccheroni , a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia, care va debuta peste exact o luna. Din lista tehnicianului de 61 de ani n.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )