Libnet.ro
UNICEF

01:05

Japonia: Trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima.

România Liberă România Liberă,
Japonia: Trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima.

Japonezii comemoreaza, marti, trei ani de la tripla tragedie care a avut loc pe 11 martie 2011 - un cutremur, urmat de un tsunami si un accident nuclear - in care au murit peste 18. 000 de persoane, relateaza AFP, conform Mediafax. La ora locala 14. 46, ora Romaniei), ora la care a avut loc cutremurul cu magnitudinea 9, in largul coastelor de nord-est, un moment de reculegere va fi respectat in intreg arhipelagul, dar mai ales in regiunile sinistrate din nord-est. Citeste si: Premierul . continuă pe România Liberă

Japonia comemoreaza trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima

Japonezii comemoreaza marti trei ani de la tripla tragedie care a avut loc pe 11 martie 2011 - un cutremur, urmat de un tsunami si un accident nuclear - in care au murit peste 18. 000 de persoane, relateaza AFP.

Japonia comemoreaza trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima

Japonezii comemoreaza marti trei ani de la tripla tragedie care a avut loc pe 11 martie 2011 - un cutremur, urmat de un tsunami si un accident nuclear - in care au murit peste 18. 000 de persoane, relateaza AFP. La ora locala 14. 46, ora Romaniei), ora la care a avut loc cutremurul cu magnitudinea 9, in largul coastelor de nord-est, un moment de reculegere va fi respectat in intreg arhipelagul, dar mai ales in regiunile sinistrate din nord-est.

Accidentul nuclear de la Fukushima, de la 11 martie 2011, comemorat in marsul unui dobrogean

Accidentul nuclear de la Fukushima Japonia din 11 martie 2011 a fost comemorat intr-un stil propriu de un inginer mecanic din Constanta. Taner Murat a dorit sa traga un semnal de alarma locuitorilor din preajma Cernavodei asupra riscurilor unor explozii atomice. Cel din Japonia, de la Fukushima, a fost provocat de un cutremur urmat de un tsunami.

Japonia comemoreaza trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima

Astazi se implinesc 3 ani de la cutremurul care a provocat tsunamiul devastator din Japonia. Peste 16. 000 de oameni si-au pierdut atunci viata, iar Centrala Nucleara Fukushima a fost grav avariata. in urma.

Japonia comemoreaza trei ani de la cutremurul in care au murit peste 18.000 de persoane

Au trecut trei ani de la cutremurul devastator din Japonia, urmat de tsunami si un accident nuclear, in care au murit peste 18. 000 de oameni. Seismul a avut atunci magnitudinea de 9 grade. Ca si in anii trecuti,.

KDF Energy a cumparat energie solara pentru trei ani

Traderul KDF Energy a achizitionat, de pe platforma PCCB administrata de OPCOM, energie solara pentru urmatorii trei ani.

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si pus sub control judiciar, sentinta pronuntata de Curtea de Apel Pitesti nefiind insa definitiva, transmite Mediafax.

Japonia comemoreaza maine trei ani de la tragedia de la Fukushima

Maine se implinesc 3 ani de la cutremurul care a provocat tsunamiul devastator din Japonia. Peste 16. 000 de oameni si-au pierdut atunci viata, iar Centrala Nucleara Fukushima a fost grav avariata. in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )