Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jared Kushner, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jared Kushner, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Jared Kushner, ginerele si fostul consilier de rang inalt al lui Donald Trump, si adjunctul sau, Avi Berkowitz, au fost propusi la Premiul Nobel pentru Pace cu privire la negocieri in vederea normalizarii relatiilor, anul trecut, ale Israelului cu tarile arabe. continuă pe Ziarul Bursa

Jared Kushner, fostul consilier al Casei Albe, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Fostul consilier al Casei Albe Jared Kushner si adjunctul sau Avi Berkowitz au fost nominalizati la Premiul Nobel pentru Pace pentru rolul jucat in negocierea normalizarii relatiilor dintre Israel si patru tari arabe, anunta The Guardian.

Donald Trump, nominalizat la premiul Nobel pentru pace de un europarlamentar estonian populist

Fostul presedinte american Donald Trump a fost nominalizat astazi la premiul Nobel pentru Pace de un politician populist de dreapta din Estonia.

Miscarea Black Lives Matter, propusa la Premiul Nobel pentru Pace

Miscarea impotriva inegalitatilor rasiale Black Lives Matter, care a fost relansata anul trecut in urma decesului afro-americanului George Floyd, a fost propusa la Premiul Nobel pentru Pace de catre un parlamentar norvegian, relateaza AFP.

Donald Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace. Cine este initiatorul demersului si ce argumente aduce

Fostul presedinte american Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace de un parlamentar de extrema dreapta din Estonia, scrie DPA.

Miscarea Black Lives Matter, propusa pentru Premiul Nobel pentru Pace

Miscarea impotriva inegalitatilor rasiale Black Lives Matter BLM), relansata anul trecut de moartea afroamericanului George Floyd, a fost propusa la Premiul Nobel pentru Pace de catre un parlamentar norvegian, relateaza AFP,.

Miscarea Black Lives Matter, propusa la Premiul Nobel pentru Pace

Miscarea impotriva inegalitatilor rasiale Black Lives Matter BLM), relansata anul trecut de moartea afroamericanului George Floyd, a fost propusa la Premiul Nobel pentru Pace de catre un parlamentar norvegian, relateaza AFP.

UE: Au inceput inscrierile pentru Premiul Charlemagne pentru Tineri Cine poate candida

Au inceput inscrierile pentru proiectele care vor sa candideze la Premiul Charlemagne pentru Tineri anul acesta, un proiect anual care recompenseaza tinerii ce promoveaza valorile europene si integrarea la nivelul UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )