Libnet.ro
UNICEF

05:30

Jean Claude Juncker: Iesirea Greciei din zona euro NU este o optiune

România Liberă România Liberă,
Jean Claude Juncker: Iesirea Greciei din zona euro NU este o optiune

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, a precizat luni ca iesirea Greciei din zona euro nu a fost si nici nu va fi o optiune si a explicat ca pachetul de masuri propus Greciei de creditorii internationali nu implica taieri de pensii si salarii. continuă pe România Liberă

Jean-Claude Juncker, despre criza greaca: Ma simt tradat / Greciei nu i-a fost propus un pachet stupid de austeritate, nu sunt taieri de salarii sau pensii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a declarat luni afectat si tradat din cauza esecului negocierilor dintre Grecia si creditorii sai, intr-o declaratie extrem de critica fata de liderii greci, scrie AFP.

Ministrii de Finante din zona euro refuza prelungirea programului de asistenta pentru Grecia, iar tara poate intra in faliment

Negocierile din Eurogrup au esuat, iar Grecia trebuie sa plateasca pana la sfarsitul lunii iunie 1,6 miliarde de euro creditorilor europeni, informeaza B1 TV. Ministrii de finante din zona euro au refuzat sa.

STRATFOR Care sunt pasii Greciei pentru iesirea din zona euro. Referendumul agraveaza situatia pentru Tsipras

Guvernul grec va sustine un referendum, pe 5 iulie, care ar putea decide iesirea tarii din zona euro. Totusi, Guvernul nu a cerut acordul publicului atunci cand s-a alaturat zonei, in urma cu peste un deceniu, noteaza Stratfor intr-o analiza despre Grexit.

Anunt SUMBRU pentru Grecia. Care este probabilitatea ca statul elen sa iasa din zona euro

Standard Poors a retrogradat luni ratingul Greciei cu o treapta, la nivelul CCC-. Specialistii economici afirma ca premierul elen Alexis Tsipras pune in pericol stabilitatea economica a tarii, prin.

INCOME: Grecii decid pe 5 iulie daca ies din zona euro

Situatia Greciei devine din ce in ce mai tensionata pe scena financiara europeana. in urma negocierilor de la Bruxelles nu s-a ajuns la niciun acord intre Grecia si creditorii externi. Exista diferente majore.

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au.

Ministrii de Finante din zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Alegatorii vor decide daca Guvernul trebuie sa accepte sau nu conditiile puse de Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Centrala Europeana.

Ministrii de Finante din zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia. Reactia lui Tsipras

Alegatorii vor decide daca Guvernul trebuie sa accepte sau nu conditiile puse de Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Centrala Europeana.

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

Creditarea in zona euro, in cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Creditele acordate companiilor si gospodariilor din zona euro au inregistrat, in luna mai, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii trei ani, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a lansat masuri de relaxare cantitativa achizitii de active) in valoare de 1. 100 miliarde de euro, menite sa stimuleze cresterea economiei regiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )