Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jean-Marie Le Pen a fost suspendat din partidul pe care l-a fondat

Antena3 Antena3,
Jean-Marie Le Pen a fost suspendat din partidul pe care l-a fondat

Jean-Marie Le Pen a fost suspendat din partidul de extrema dreapta pe care l-a fondat. Le Pen a facut o remarca ciudata si a numit Holocaustul un detaliu al istoriei. Le Pen a fost suspendat. continuă pe Antena3

Franta: Jean-Marie Le Pen a fost suspendat din Frontul National

Liderul istoric al extremei dreapta franceze, Jean-Marie Le Pen, a fost suspendat luni din Frontul National FN), informeaza AFP, citand un comunicat al partidului. Masura a fost luata in cadrul biroului executiv al.

Razboi declarat in clanul Le Pen

43 de ani dupa ce a co-fondat Frontul National, Jean-Marie Le Pen a fost suspendat din partid de biroul executiv prezidat de fiica sa, Marine Le Pen, care conduce in prezent formatiunea de extrema dreapta, si un adevarat razboi intre cei doi face ravagii in media, tatal declarand ca isi reneaga fiica. Un pluton de executie cu sapte mercenari.

PSD vrea ca seful Camerei Deputatilor sa fie schimbat DOAR DE PARTIDUL CARE L-A PROPUS

PSD are in plan modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, iar una dintre modificari se refera la presedintele Camerei care sa poata fi schimbat doar la propunerea scrisa a liderului grupului parlamentar din care face parte si nu la propunerea majoritatii, informeaza HotNews. ro.

Romanca din Italia care a umilit batrana de care avea grija a fost internata la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Arad

Ajunsa in atentia publicului dupa ce a postat pe un site de socializare imagini in care iti batea joc de batrana de care avea grija in Italia, romanca Vasilica a revenit in tara. Prima oprire a femeii a fo.

Copil de 5 ani, sfasiat de cainele vecinilor. Baietelul a fost scapat din coltii animalului de fratele mai mare

Un copil de cinci ani dintr-o localitate din Bacau a fost operat de urgenta la spital, dupa ce a fost muscat de cainele vecinilor. Copilul se juca in gradina casei cu fratele sau mai mare, in varsta de 11.

Aproximativ 5.800 de imigranti au fost salvati din Marea Mediterana, in mai putin de 48 de ore

Aproximativ 5. 800 de imigranti au fost salvati in largul coastelor Libiei, iar zece cadavre au fost recuperate in mai putin de 48 de ore, a anuntat paza de coasta italiana, aceasta fiind una dintre cele mai mari.

Peste 60% din masinile care au traversat podul de la Fetesti de 1 Mai au platit taxa electronic

Peste 60% dintre masinile care au traversat podul de la Fetesti, pe A2, in timpul minivacantei de 1 Mai, au platit taxa electronic, prin SMS sau in benzinariile autorizate, potrivit datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri.

Peste 60% din masinile care au traversat podul de la Fetesti de 1 Mai au platit taxa electronic

Peste 60% dintre masinile care au traversat podul de la Fetesti, pe A2, in timpul minivacantei de 1 Mai, au platit taxa electronic, prin SMS sau in benzinariile autorizate, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), remis azi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )