Libnet.ro
UNICEF

01:05

JENS STOLTENBERG, LA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JENS STOLTENBERG, LA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta

ACTUALIZARE - Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta, in conditiile unui mediu de securitate imprevizibil ----- Presedintele Klaus Iohannis il primeste, astazi, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se afla la Bucuresti pentru o reuniune informala a ministrilor Apararii din UE. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis:Aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate pentru tara noastra. Reiterez faptul ca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO estede mare importanta

NATO se adapteaza la un mediu de securitate mai imprevizibil, mai nesigur, iar Romania este de mare importanta in acest context, a declarat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Iohannis l-a primit pe secretarul general al NATO Jens Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cei doi oficiali avand programata o declaratie comuna de presa, incepand cu ora 10.

Iohannis se ntlneste joi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, incepand cu ora 09:30, la Palatul Cotroceni, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cei doi oficiali avand programata o declaratie comuna de presa, incepand cu ora 10.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO: Suntem un furnizor de securitate

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Cei doi au avutconvorbiri tete-a-tete si oficiale, iar la finalul intrevederii au sust.

Radu Tudor, interviu-eveniment cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg. Romania e in centrul unor evolutii tensionate

Interviu-eveniment in aceasta seara la Punctul de intalnire. Citeste si Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO este de mare importanta Radu Tudor va sta fata in fata cu secretarul.

Radu Tudor, fata in fata cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg. Interviu-eveniment, la Punctul de intalnire

Interviu-eveniment in aceasta seara la Punctul de intalnire. Citeste si Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO este de mare importanta Radu Tudor va sta fata in fata cu secretarul.

Klaus Iohannis l-a primit, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, informeaza B1 TV. Stoltenberg a venit la Bucuresti pentru reuniunea informala a ministrilor.

Vizita de rang inalt la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, intrevedere cu secretarul general al NATO: Apararea pe flancul estic trebuie sa ramana o prioritate (VIDEO)

Vizita de rang inalt la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi dimineata, la Cotroceni pe Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, care a venit la Bucuresti pentru reuniunea informala.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern: Sa coboare cu picioarele pe pamant si sa inceteze experimentele fiscale cu economia Romaniei. Sa vina cu un buget realist pentru 2019 (VIDEO)

Atac devastator al presedintelui Klaus Iohannis la adresa guvernantilor. in cadrul unui eveniment organizat de catre Camera de comert romano-germana, seful statului a denuntat schimbarile facute de guvernul PS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )