Libnet.ro
UNICEF

17:00

Jihadistii Statului Islamic au revendicat atentatul terorist de la Manchester Arena: Nu este vorba de un atentat sinucigas

Antena3 Antena3,
Jihadistii Statului Islamic au revendicat atentatul terorist de la Manchester Arena: Nu este vorba de un atentat sinucigas

Jihadistii Statului Islamic au revendicat marti dupa-amiaza atentatul terorist, care a zguduit noaptea trecuta Manchester. De asemenea, reprezentantii gruparii teroriste au precizat ca nu este vorba de un. continuă pe Antena3

Atentat terorist Manchester Arena! NUMARUL MORTILOR a CRESCUT! Imagini de la fata locului

Update: Bilantul mortilor si ranitilor a crescut in atentatul terorist de la Manchester Arena: 22 de morti si 59 de reniti arata ultimul raport al politiei locale. Stire initiala: Politia.

Update: Atentat terorist Manchester Arena: 22 morti si 59 de raniti in urma unei explozii, dupa un concert. Imagini de la fata locului

Update: Bilantul mortilor si ranitilor a crescut in atentatul terorist de la Manchester Arena: 22 de morti si 59 de reniti arata ultimul raport al politiei locale. Stire initiala: Politia.

Un om fara adapost a tinut in brate o femeie pe moarte, dupa atentatul din Manchester Arena: Nu ma puteam opri din plans

Atentatul de la Manchester Arena a scos la iveala si povesti si gesturi uluitoare. Este si cazul lui Chris Parker, un om fara adapost, care se afla in zona in momentul deflagratiei. Barbatul de.

Adrian Nastase: Atentatul din Manchester Arena poate influenta alegerile anticipate din Marea Britanie

Fostul premier Adrian Nastase puncteaza caracterul crucial pe care l-ar putea avea atentatul de la Manchester Arena asupra alegerilor anticipate care urmeaza sa aiba loc in Marea Britanie in luna.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat (VIDEO)

Politia britanica a efectuat marti dupa-amiaza primele arestari ca urmare a atentatului terorist de luni noaptea de dupa concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, atentat soldat cu 22 de morti si 59 de pe.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat dupa ce s-ar fi auzit unele bubuituri (VIDEO)

UPDATE:Politia britanica neaga informatiile ca tanarul de 23 de ani arestat la centrul comercial ar avea vreo conexiune cu atacul terorist de la Manchester Arena, conform Reuters. Politia.

Atentat terorist Manchester Arena. Un barbat cu un rucsac in spate ar fi comis atentatul

Politia din Manchester sustine ca atacul terorist de la Manchester Arena a fost intreprins de o singura persoana. Atacatorul ar fi decedat in urma exploziei. Barbatul ar fi purtat asupra sa,.

Atentatul de la Manchester Arena ar fi fost anuntat cu patru ore inainte. Ce mesaje au aparut

Atentat terorist Manchester Arena. Tabloidul Daily Mail scrie, in editia sa online, ca explozia de la concertul cantaretei Ariana Grande ar fi fost anuntata cu patru ore inainte sa aiba.

Atentat terorist pe Manchester Arena. Marturia unei romance despre atmosfera din Anglia

Andra-Maria Ciupitu, o romanca aflata la studii in Anglia, povesteste, dupa atacul terorist de la Manchester Arena, ca nu se simte nicodata in siguranta in Marea Britanie. Din fericire,.

UPDATE: 22 de morti intr-un atac terorist la Manchester Arena. Politia a facut prima arestare

Cel putin 22 de persoane au murit si alte aproape 60 au fost ranite in ceea ce politia britanica numeste un atac terorist la Arena Manchester, unde cantareata pop Ariana Grande sustinea un concert. Politia britanica a arestat un barbat in varsta de 23.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )