Libnet.ro
UNICEF

09:30

JLL: Tranzactiile cu birouri, la nivel record in primele trei luni din 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JLL: Tranzactiile cu birouri, la nivel record in primele trei luni din 2016

Tranzactiile cu spatii de birouri la nivel national, intermediate de compania de consultanta imobiliara JLL, au inregistrat un nivel record in primele trei luni ale anului in comparatie cu aceeasi perioada de anul trecut, totalizand circa 25. 000 de metri patrati. continuă pe Ziarul Bursa

Cocktail Holidays: Cererea de circuite turistice a crescut cu 12% in primele trei luni ale anului

Romanii au inceput sa prefere pachete turistice in care sunt incluse circuite tematice, iar anul trecut pentru acest tip de vacante au fost cu 15% mai multe solicitari fata de 2014.

Aproape 300 de angajati ai Ministerului de Interne, cercetati pentru fapte de CORUPTIE, in primele doua luni ale acestui an

Stiu ca oricand pot fi prinsi de anchetatorii sub acoperire, dar unii angajati ai Ministerului Administratei si Internelor isi risca serviciul si libertatea si continua sa ia mita sau sa faca trafic de influenta. Potrivit unui raport al Directiei Generale Anticoruptie, din cadrul MAI, in primele doua luni ale acestui an, numarul infractiunilor in randul angajatilor de la interne a crescut cu 1% fata de perioada similara a anului trecut.

Excedent de 0,10% din PIB, in primele doua luni

Executia bugetului general consolidat pe primele doua luni ale anului 2016 s-a incheiat cu un excedent de 0,8 miliarde de lei, respectiv 0,10% din PIB, fata de 2,3 miliarde lei, respectiv 0,33% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului 2015, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

Minerii de la Cariera Husnicioara pleaca in somaj tehnic cu teama ca isi vor pierde locurile de munca peste trei luni

Cei apoape 600 de mineri de la Cariera Husniciora din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor intra, incepand din 1 aprilie, in somaj tehnic, timp de trei luni. Decizia a venit in contextul in care Cariera Husniciora va pierde, de la inceputul lunii viitoare, singurul beneficiar, Termocentrala de la Halanga, unitatea care asigura caldura pentru municipiul Drobeta Turnu Severin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )