Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joc de glezne pentru sefia PSD. Traseul lui Liviu Teroristul Dragnea de la baron local la lider national

Adevărul Adevărul,
Joc de glezne pentru sefia PSD. Traseul lui Liviu Teroristul Dragnea de la baron local la lider national

Drumul lui Dragnea de la baron de provincie la lider al PSD inseamna 20 de ani de politica, 14 ani de administratie locala, doi ani de guvernare, o avere impresionanta, scandaluri cu fonduri europene si un proces penal. Si-a capatat porecla de Teroristul de la Traian Basescu, pe vreme cand activa in PD, a creat legende despre mortii care voteaza si a atras atentia Comisiei Europene, pe vreme cand gestiona fondurile la CJ Teleorman. continuă pe Adevărul

Geoana: Dezavuez incercarile anumitor colegi de a face jocurile pentru sefia PSD

Mircea Geoana: Tin sa dezavuez incercarile anumitor colegi de a face jocurile pentru sefia PSD. insusi Victor Ponta a transmis foarte clar ca, in calitate de presedinte al PSD si de candidat pentru Cotroceni, nu accepta risipirea energiilor partidului pe teme false, care nu isi au locul in campanie .

Razvan Dumitrescu, moderator Antena 3: Vedem cum procurorii se implica in lupta pentru sefia PSD

Razvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, a afirmat, luni seara, ca Vedem cum procurorii se implica in lupta pentru sefia PSD, dupa stenogramele publicate in aceeasi zi. Prezent in emisiune, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a completat ca Sintem vinati ca niste iepuri scosi din curte si aruncati intr-o camera inchisa si vinatorul trage cu pusca. Cineva are interesul sa pulverizeze acest partid. Basescu nu va reusi s-o faca, cu toate stenogramele si cu toti oamenii chemati la DNA cu familii, cu copii, cu batrani.

Ion Iliescu, dupa anuntarea tandemului Ghita-Dragnea pentru sefia PSD: Nu il cunosc pe domnul Ghita

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu sustine, intr-o declaratie pentru Gandul ca nu il cunoaste pe deputatul Sebastian Ghita, care si-a anuntat miercuri intentia de a candida in tandem cu Liviu Dragnea la sefia PSD.

Sebastian Ghita anunta un tandem cu Dragnea pentru sefia PSD, dupa alegeri

Sebastian Ghita a anuntat ca imediat dupa ce Victor Ponta va ajunge presedinte al Romaniei, foarte rapid dupa 18 noiembrie, indeplinind toate conditiile, acesta isi va depune candidatura in tandem cu Liviu Dragnea la presedintia PSD.

Gabriela Firea anunta ca ii va vota pe Dragnea si Ghita pentru sefia PSD

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, care a devenit si purtatorul de cuvant al partidului, a declarat, miercuri, ca va sustine tandemul Dragnea-Ghita pentru sefia PSD, relateaza Mediafax. Firea a precizat ca.

VIDEO Sebastian Ghita a anuntat la Romania Tv ca va candida in tandem cu Liviu Dragnea la conducerea PSD / Dragnea: Daca voi decide sa candidez la sefia PSD voi face echipa cu Ghita

Sebastian Ghita si Liviu Dragnea vor candida in tandem pentru sefia PSD, dupa alegerile prezidentiale, in cazul in care Victor Ponta va fi ales presedinte luna viitoare, a anuntat miercuri Sebastian Ghita la Romania Tv, post de televiziune pe care il conduce. Dragnea ar urma sa candideze la Congres pentru functia de presedinte al partidului, iar Ghita pentru cea de presedinte executiv. La randul sau, Liviu Dragnea, actual presedinte executiv al PSD, a anuntat, miercuri, ca daca va decide sa candideze la sefia PSD va face echipa cu Sebastian Ghita, el spunand ca ii asigura pe membrii PSD ca, dupa ce Victor Ponta va deveni presedinte, partidul nu va ramane la mana niciunui combinator.

Semnale pentru tandemul Dragnea-Ghita. Zgonea: Anuntul unei candidaturi la sefia PSD ar putea reprezenta o incalcare a angajamentului de la Orastie/ Bojin (PSD Timis): De alegeri vorbim in momentul in care Victor Ponta e presedinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a avertizat miercuri, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca anuntul facut de Sebastian Ghita, care sustine ca va candida la sefia PSD in tandem cu Liviu Dragnea, ar putea reprezenta incalcarea unui angajament fata de Victor Ponta si fata de PSD. Un semnal asemanator vine si de la Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, liderul filialei din care face parte si Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta. Presedintele PSD Timis aminteste de hotararea de la Orastie care spune ca pana la turul 2, cand va fi incheiata campania pentru castigarea alegerilor prezidentiale, nu discutam de sefi.

Dragnea: Daca voi decide sa candidez la sefia PSD, voi face echipa cu Ghita

Liviu Dragnea a confirmat, miercuri, ca va candida la sefia PSD si va face echipa cu Sebastian Ghita. Ghita a fost cel care a dezvaluit ca vrea functia de presedinte executiv si va candida la sefia PSD in.

Geoana: Sa ne mobilizam pentru ca Victor Ponta sa castige alegerile. O discutie despre sefia PSD, dupa alegeri

Senatorul Mircea Geoana face un apel catre colegii sai din PSD sa se concentreze pe castigarea alegerilor prezidentiale si mai apoi sa discute despre succesorul lui Victor Ponta la sefia PSD.

Liviu Dragnea: Nu o sa ma mai intereseze sefia PSD daca mai continua lucrurile asa

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, marti, dupa sedinta BPN, referitor la discutia dintre Viorel Hrebenciuc si Dan Sova cu privire la succesiunea in PSD, daca este interesat de sefia partidului, el aratand ca, daca lucrurile continua asa, nu va mai fi interesat, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )