Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocurile Europene: Romania e mai slaba ca San Marino, Moldova sau Lituania. Clasamentul pe medalii

Adevărul Adevărul,
Jocurile Europene: Romania e mai slaba ca San Marino, Moldova sau Lituania. Clasamentul pe medalii

Romania a tirmis o delegatie de 147 de sportivi si 70 de antrenori la Baku, dar rezultatele sunt mai mult decat modeste. continuă pe Adevărul

Romania s-a calificat in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku

Romania s-a calificat miercuri, in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku, informeaza Agerpres. Echipa formata din Livia Panaete si Dacian Barna a.

Jocurile Europene Baku 2015: Romania, calificata in finala probei de perechi mixte, la gimnastica aerobica

Romanii Livia Panaete si Dacian Barna s-au calificat, miercuri, in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), transmite.

Prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene

Delegatia Romaniei a cucerit, marti, cea dintai medalie la Jocurile Europene de la Baku.

ARGINT pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind astfel sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Proba de kaiac dublu aduce prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Europene de la Baku. Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi la proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, informeaza.

Prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene: Argint la kaiac dublu feminin

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind astfel sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Rezultatele sportivilor romani de vineri la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei, formata din Lavinia Panaete, Bianca Gogovan, Dacian Nicolae Barna, Gabriel Bocser, Lucian Stefan Savulescu, s-a calificat vineri in finala probei de gimnastica aerobica de la Jocurile Europene de.

Rezultatele de vineri ale sportivilor romani de la Jocurile Europene

Rezultatele inregistrate de sportivii romani, vineri, la Jocurile Europene de la Baku: Gimnastica aerobica - ansamblu mixt - Lavinia Panaete, Bianca Gogovan, Dacian Nicolae Barna, Gabriel Bocser, Lucian.

Jocurile Europene 2015: Claudiu Roseanu, calificat in sferturile categoriei +80 kg la taekwondo

Sportivul roman Claudiu Roseanu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale categoriei +80 kg din concursul de taekwondo, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), dupa ce l-a invins pe al doilea favorit,.

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de polo juniori a Romaniei s-a clasat locul 11

Nationala de polo juniori a Romaniei s-a clasat, vineri, pe locul 11 la Jocurile Europene, dupa ce a invins reprezentativa Slovaciei, cu scorul de 8-7, in meciul de clasament final pentru pozitiile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )