Libnet.ro
UNICEF

23:00

Jocurile Europene, tot gimnastica ne salveaza: Andreea Iridon, argint la barna si bronz la paralele, Marius Berbecar, pe podium la paralele

Adevărul Adevărul,
Jocurile Europene, tot gimnastica ne salveaza: Andreea Iridon, argint la barna si bronz la paralele, Marius Berbecar, pe podium la paralele

Andreea Irdion a a adus doua medalii Romaniei la Jocurile Europene de la Baku, bronz in concursul indivual la paralele si argint la barna. Marius Berbecar a luat si el bronz la paralele. continuă pe Adevărul

Jocurile Europene, tot gimnastica ne salveaza: Andreea Iridon, argint la barna si bronz la paralele

Andreea Irdion a a adus a doua medalii Romaniei la Jocurile Europene de la Baku, bronz in concursul indivual la paralele.

Gimnasta Andreea Iridon, medalie de bronz in finala la paralele si argint in finala la barna

Gimnasta Andreea Iridon a cucerit, sambata, medalia de bronz in finala la paralele si argint, in finala la barna, la Jocurile Europene de la Baku, noteaza Mediafax. Andreea Iridon a intrat prima in finala de.

Gimnasta Andreea Iridon, medaliata cu argint la Jocurile Europene

Gimnasta Andreea Iridon a cucerit, sambata, medalia de argint, in finala la barna, la Jocurile Europene de la Baku.

Jocurile Europene: Gimnasta Andreea Iridon, medalie de bronz in finala la paralele si argint la barna

Gimnasta Andreea Iridon a cucerit, sambata, medalia de bronz in finala la paralele, la Jocurile Europene de la Baku. UPDATE: Andreea a mai castigat o medalie: argint la barna.

Gimnastica aduce doua medalii la Jocurile Europene

Gimnastii Andreea Iridon si Marius Berbecar au obtinut, sambata, medalii pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Jocurile Europene: Gimnasta Andreea Iridon, medalie de bronz in finala la paralele

Gimnasta Andreea Iridon a cucerit, sambata, medalia de bronz in finala la paralele, la Jocurile Europene de la Baku, sportiva urmand sa concureze si in finala de la barna.

A DOUA medalie obtinuta de Romania, la Jocurile Europene de la Baku

Gimnasta Andreea Iridon a cucerit, sambata, medalia de bronz in finala la paralele, la Jocurile Europene de la Baku, sportiva urmand sa concureze si in finala de la barna, informeaza Mediafax. Andreea.

Romania s-a calificat in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku

Romania s-a calificat miercuri, in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku, informeaza Agerpres. Echipa formata din Livia Panaete si Dacian Barna a.

Jocurile Europene Baku 2015: Romania, calificata in finala probei de perechi mixte, la gimnastica aerobica

Romanii Livia Panaete si Dacian Barna s-au calificat, miercuri, in finala probei de perechi mixte din concursul de gimnastica aerobica, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), transmite.

Rezultatele sportivilor romani de vineri la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei, formata din Lavinia Panaete, Bianca Gogovan, Dacian Nicolae Barna, Gabriel Bocser, Lucian Stefan Savulescu, s-a calificat vineri in finala probei de gimnastica aerobica de la Jocurile Europene de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )