Libnet.ro
UNICEF

15:30

Jocurile Olimpice de iarna - Canada obtine prima medalie de aur la patinaj artistic

România Liberă România Liberă,
Jocurile Olimpice de iarna - Canada obtine prima medalie de aur la patinaj artistic

Canada a cucerit medalia de aur in concursul de patinaj artistic pe echipe din cadrul Jocurilor Olim. continuă pe România Liberă

Top 10 despre Jocurile Olimpice de Iarna 2018

A 23-a editia a Jocurilor Olimpice de Iarna 2018 are loc in Coreea de Sud. Operatorul international de pariuri Betano. com a realizat un top 10 al celor mai interesante lucruri care merita stiute despre acest mare eveniment. in plus, puteti afla dintr-un material video care a fost singura medalie obtinuta de Romania la Jocurile Olimpice de Iarna.

Romanilor nu le place la frig! Au venit primele rezultate de la Jocurile Olimpice de Iarna: Locul 81, 24, 31 si 29

De-a lungul istoriei, Romania a cucerit o singura medalie la Jocurile Olimpice de Iarna, un bronz prin cuplul Ion Panturu Nicolae Neagu la JO 1968 din Grenoble. Iar la ce vesti vin din PyeongChang Coreea de Sud), performanta de acum 50 de ani va ramane unica.

Tanarul nascut intr-un sat din munti care a ajuns sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de iarna: Este o mare onoare!

Florin Alin Cioanca are 22 de ani, iar anul acesta reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Tanarul a pus schiurile in picioare prima data pe cand avea 10 ani, fiind descoperit intr-o scoala primara dintr-un catun situat la intretaierea Muntilor Calimani cu Muntii Rodnei.

Totul despre Jocurile Olimpice de Iarna, care incep azi in Coreea de Sud. Care este obiectivul sportivilor romani prezenti la competitia de la PyeongChang

Jocurile Olimpice de iarna se desfasoara intre 9 si 25 februarie la PyeongChang, in Coreea de Sud, unde temperaturile se invart in jurul valorii de minus 10 grade, provocand deja nemultumirea participantilor.

De ce nu vor sa scoata gazdele carnea de caine din meniurile restaurantelor de la PyeongChang, unde incep azi Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de iarna incep azi la PyeongChang, in Coreea de Sud, unde gazdele se confrunta cu o mare problema.

VIDEO Fabulos! Cum se comporta majoretele trimise de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un la Jocurile Olimpice de iarna

Una dintre atractiile Jocurilor Olimpice de iarna, de la PyeonhChang, este echipa de majorete trimisa de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un la fata locului.

Apropierea dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, putin probabil sa reziste dupa Jocurile Olimpice de iarna

Coreea de Nord si Coreea de Sud au incurajat sambata seara, in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang, o echipa unificata a Coreei, un eveniment urmarit cu atentie nu numai de comentatorii sportivi, ci si de analistii politici, in contextul evolutiei relatiilor dintre Nord si Sud.

Cu ce a fost rasplatit Ion Panturu, singurul medaliat din istoria Romaniei, la Jocurile Olimpice de Iarna

Romania a participat la toate editiile Jocurilor Olimpice de Iarna, cu exceptia celei din 1960, desfasurata in SUA, la Squaw Valley.

Jocurile Olimpice de iarna 2018. Canada, medalie de aur in concursul pe echipe la patinaj artistic

JO2018 Pyeongchang - Jocurile Olimpice de iarna 2018. Canada a cucerit medalia de aur in concursul de patinaj artistic pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna editia 2018, impunandu-se in fata.

Jocurile Olimpice de iarna 2018. Cine este prima campioana olimpica de la Pyeongchang

Jocurile Olimpice de iarna 2018. Suedeza Charlotte Kalla a castigat, sambata, prima medialie de aur acordata la actuala editie a Jocurilor Olimpice de iarna, impunandu-se in proba de schiatlon 15 kilometri de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )