Libnet.ro
UNICEF

07:00

Jocurile Olimpice: primele jafuri la Rio de Janeiro

Adevărul Adevărul,
Jocurile Olimpice: primele jafuri la Rio de Janeiro

Un camion cu echipamente ale televiziunilor ARD si ZDF, posturi care vor transmite in Germania competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice, a fost tinta unui jaf armat, vineri, la Rio de Janeiro. continuă pe Adevărul

ITF a confirmat cinci jucatori romani pentru Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia Internationala de Tenis ITF) a anuntat sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Florin Mergea si Horia Tecau vor fi reprezentatii Romaniei, informeaza Agerpres.

Hategan: E un lucru fantastic sa fiu printre cei cinci arbitri alesi din Europa pentru Jocurile Olimpice

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a arbitrat doar doua meciuri la Campionatul European din Franta, insa centralul din Arad nu este nemultumit ca s-a intors acasa dupa faza grupelor si considera o recunoastere a muncii sale delegarea pentru Jocurile Olimpice de la Rio, care vor avea loc in aceasta vara, transmite Mediafax.

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Povestea Paulei Todoran, atleta care va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: a alergat cat sa faca de doua ori ocolul Pamantului

Multipla campioana nationala Paula Todoran va lua startul, in luna august, la maratonul olimpic de la Rio, fiind prima alergatoare de cursa lunga din Salaj care se califica la cea mai importanta competitie sportiva din lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )