Libnet.ro
UNICEF

01:05

JOE BIDEN: Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOE BIDEN: Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Purtarea mastii nu este o declaratie politica , a afirmat astazi presedintele ales al SUA, Joe Biden, care si-a and implorat and compatriotii sa se protejeze pe ei insisi si sa-i protejeze si pe ceilalti in fata epidemiei de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden le cere americanilor sa poarte masca. Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, le-a cerut americanilor sa poarte masca pentru a se proteja impotriva COVID-19 si pentru a ajuta astfel la salvarea a mii de vieti.

Cu cine va vorbi Joe Biden dupa victorie: Cine este perechea republicana a potentialului nou presedinte american

Joe Biden se apropie tot mai mult de victorie, iar daca e anuntat castigator printre primii cu care va trebui sa vorbeasca este un adversar politic, dar si un veteran in Senat ca el insusi, si anume liderul Majoritatii din Senat, republicanul Mitch McConnell, relateaza CNN.

BARACK OBAMA: Nu as putea fi mai mandru sa il felicit pe noul nostru presedinte, Joe Biden

Fostul presedinte Barack Obama a emis o declaratie prin care ii felicita pe Joe Biden si pe Kamala Harris, scrie CNN.

Joe Biden cere, iar, rabdare pana la finalizarea numararii voturilor. Nu avem nicio indoiala ca vom fi declarati invingatori

Candidatul democrat Joe Biden a facut o noua declaratie joi, in jurul orei 23. 30 ora Romaniei) in care a cerut sustinatorilor sai sa aiba rabdare pana la incheierea numararii voturilor, care continua, la doua zile de la alegeri, in mai multe state-cheie din SUA.

INTERVIU Cum vede Traian Basescu alegerea lui Joe Biden. Amintiri despre scutul antiracheta, vize si o posibila vizita a noului presedinte SUA in Romania

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca victoria lui Joe Biden aduce, pentru Romania, certitudinea ca politica de recunoastere a riscurilor de securitate de la Marea Negra si consolidarea Flancului Estic va fi dusa in continuare. Traian Basescu, care a avut o relatie apropiata cu Joe Biden, sustine ca noul presedinte al SUA e interesat sa descopere Romania.

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui .

JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat Joe Biden s-a aratat sigur de victoria sa in alegerile prezidentiale din SUA, indemnandu-si compatriotii and sa se uneasca and , in vreme ce rivalul sau Donald Trump l-a avertizat sa nu revendice victoria in mod and ilegitim and .

ALEGERI SUA: Joe Biden declara ca nu are nicio indoiala privind victoria sa in alegeri

Candidatul democrat pentru Casa Alba, Joe Biden, a declarat ieri ca nu are nicio indoiala cu privire la victoria sa asupra lui Donald Trump, odata ce toate rezultatele vor fi cunoscute, in timp ce rivalul sau republican contesta in justitie operatiunile de numarare a voturilor.

Postare controversata a unei vedete TV: Purtarea mastii chirurgicale poate cauza cancer!

In contextul mondial al pandemiei, cand toate personalitatile sustin purtarea mastii pentru a preveni raspandirea infectiei, o parere contrara este privita suspect. A dezvaluit totul in mediul online.

Joe Biden promite ca va fi un presedinte care uneste, si nu care divizeaza: Este timpul sa vindecam America VIDEO

Joe Biden le-a multumit sambata alegatorilor americani pentru o victorie convingatoare si s-a angajat sa fie un presedinte care uneste, si nu care divizeaza, transmite AFP. Ce asteptari sunt de la politica externa a lui Biden: Va sterge cu buretele diplomatia lui Trump?Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA: Voi fi un presedinte pentru toti americanii, chiar daca m-ati votat sau nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )