Libnet.ro
UNICEF

15:15

Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de COVID-19

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite, a anuntat luni crearea unui grup operational format din experti medicali ce va fi insarcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, relateaza dpa si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de Covid-19

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite, a anuntat luni crearea unui grup operational format din experti medicali ce va fi insarcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

Breaking : Joe Biden a castigat! A devenit al 46-lea presedinte al SUA

Joe Biden a castigat cursa pentru a deveni urmatorul presedinte SUA, invingandu-l pe Donald Trump in.

Asociatii ale magistratilor solicita CSM si Ministerului Justitiei sa ia urgent masurile necesare pentru gestionarea pandemiei de COVID-19

UNJR, AMR, AJADO si APR solicita Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului Justitiei sa adopte de urgenta o strategie comuna si unitara de combatere a efectului pandemiei de COVID-19 in instante si parchete si sa ia toate masurile necesare pentru a ajuta instantele si parchetele in aceasta perioada, in conditiile cresterii accentuate a riscului de contaminare.

Ce decizie a luat Joe Biden, noul presedinte al Americii. A fost categoric

Inca din campania electorala presedintele ales, Joe Biden, a avut un plan de a invinge noul virus. Planul lui Joe Biden se bazeaza pe o premisa simpla, si anume conducerea conteaza. Planul lui Joe Biden de a invinge pandemia Joe Biden a tinut primul sau discurs natiunii, de cand a fost anuntat presedinte ales al .

Promisiunea lui Joe Biden pentru Romania: E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Joe Biden vine cu promisiuni mari si pentru Romania. Ce a spus presedintele Statelor Unite ale Americii cand s-a ajuns la tara noastra? Iata declaratiile politicianului si parerea sa despre curajul romanilor. Joe Biden, promisiuni si laude mari pentru Romania Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii a vizitat Romania de mai multe ori, chiar .

Joe Biden promite ca va fi un presedinte care uneste, si nu care divizeaza: Este timpul sa vindecam America VIDEO

Joe Biden le-a multumit sambata alegatorilor americani pentru o victorie convingatoare si s-a angajat sa fie un presedinte care uneste, si nu care divizeaza, transmite AFP. Ce asteptari sunt de la politica externa a lui Biden: Va sterge cu buretele diplomatia lui Trump?Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA: Voi fi un presedinte pentru toti americanii, chiar daca m-ati votat sau nu.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui .

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )