Libnet.ro
UNICEF

00:07

Joe Biden le cere americanilor sa poarte masca. Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Adevărul Adevărul,
Joe Biden le cere americanilor sa poarte masca. Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, le-a cerut americanilor sa poarte masca pentru a se proteja impotriva COVID-19 si pentru a ajuta astfel la salvarea a mii de vieti. continuă pe Adevărul

Joe Biden cere, iar, rabdare pana la finalizarea numararii voturilor. Nu avem nicio indoiala ca vom fi declarati invingatori

Candidatul democrat Joe Biden a facut o noua declaratie joi, in jurul orei 23. 30 ora Romaniei) in care a cerut sustinatorilor sai sa aiba rabdare pana la incheierea numararii voturilor, care continua, la doua zile de la alegeri, in mai multe state-cheie din SUA.

JOE BIDEN: Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Purtarea mastii nu este o declaratie politica , a afirmat astazi presedintele ales al SUA, Joe Biden, care si-a and implorat and compatriotii sa se protejeze pe ei insisi si sa-i protejeze si pe ceilalti in fata epidemiei de COVID-19.

Joe Biden, apel catre americani: Va implor, purtati masca

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, isi indeamna cetatenii sa se protejeze in.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al SUA, o viata in slujba cetatenilor

Veteranul politicii americane Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea presedinte al SUA dupa un scrutin electoral in prelungiri. A primit cele mai multe voturi din partea americanilor. La 77 de ani, dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 i-a convins pe americani ca este mai bun decat contracandidatul sau republica, Donald Trump, ca este un unificator, nu un dezbinator.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Postare controversata a unei vedete TV: Purtarea mastii chirurgicale poate cauza cancer!

In contextul mondial al pandemiei, cand toate personalitatile sustin purtarea mastii pentru a preveni raspandirea infectiei, o parere contrara este privita suspect. A dezvaluit totul in mediul online.

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19.

Ce decizie a luat Joe Biden, noul presedinte al Americii. A fost categoric

Inca din campania electorala presedintele ales, Joe Biden, a avut un plan de a invinge noul virus. Planul lui Joe Biden se bazeaza pe o premisa simpla, si anume conducerea conteaza. Planul lui Joe Biden de a invinge pandemia Joe Biden a tinut primul sau discurs natiunii, de cand a fost anuntat presedinte ales al .

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )