Libnet.ro
UNICEF

11:15

Joe Biden cere, iar, rabdare pana la finalizarea numararii voturilor. Nu avem nicio indoiala ca vom fi declarati invingatori

Antena3 Antena3,
Joe Biden cere, iar, rabdare pana la finalizarea numararii voturilor. Nu avem nicio indoiala ca vom fi declarati invingatori

Candidatul democrat Joe Biden a facut o noua declaratie joi, in jurul orei 23. 30 ora Romaniei) in care a cerut sustinatorilor sai sa aiba rabdare pana la incheierea numararii voturilor, care continua, la doua zile de la alegeri, in mai multe state-cheie din SUA. continuă pe Antena3

Joe Biden, declaratie de ultim moment inainte de finalizarea numararii voturilor in SUA: Este clar, castigam in suficiente state

Candidatul democrat Joe Biden a anuntat miercuri, la ora 23, ora Romaniei, ca rezultatele il dau castigator in suficiente state pentru a intruni numarul necesar de electori care decide invingatorul in cursa pentru Casa Alba. Am incredere ca vom fi victoriosi, a spus el, adaugand ca nu isi proclama victoria, si ca va face, eventual, acest lucru dupa incheierea numararii voturilor.

JOE BIDEN: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a sustinut un scurt discurs din Wilmington Delaware) in care le-a cerut sustinatorilor lui sa aiba rabdare si s-a aratat optimist privind rezultatul, conform news. ro.

Trump cere renumararea voturilor in Wisconsin. Joe Biden a castigat acest stat-cheie

Joe Biden este pe punctul de a castiga Wisconsin dupa ce votul e aproape de final si avansul sau este de aproape 21. 000 de voturi. Echipa de campanie a lui Trump a cerut renumararea voturilor in acest stat.

Tensiuni uriase in SUA. Joe Biden, declaratia care il anunta triumfator. Ce le-a transmis cetatenilor

Chiar daca numele noului presedinte al Statelor Unite nu este inca cunoscut, Joe Biden, castigator in Michigan si Wisconsin, se apropie cu pasi repezi de Casa Alba. in timp ce cinci state nu au transmis inca rezultatele, printre care se numara Pennsylvania si Nevada, Donald Trump s-a angajat intr-un adevarat razboi judiciar de gherila. Joe .

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Alegeri SUA 2020. Joe Biden si-a lansat site-ul de tranzitie

Joe Biden nu a revendicat inca in mod oficial victoria in alegerile prezidentiale in Statele Unite de marti si asteapta rezultatele, insa echipa sa de campanie i-a lansat deja site-ul de tranzitie, intitulat sobru Biden-Harris Transition, relateaza BFMTV.

Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

In acest moment toata lumea priveste spre America. La ora la care scriem acest material, America se pregateste sa-si afle noul presedinte. Candidatii, Donald Trump, la un posibil al doilea mandat, si Joe Biden vicepresedintele republican, asteapta inchiderea urnelor. Dar in timp ce se numara voturile, multa lume isi pune o intrebare. Cat de mult .

Cu cine va vorbi Joe Biden dupa victorie: Cine este perechea republicana a potentialului nou presedinte american

Joe Biden se apropie tot mai mult de victorie, iar daca e anuntat castigator printre primii cu care va trebui sa vorbeasca este un adversar politic, dar si un veteran in Senat ca el insusi, si anume liderul Majoritatii din Senat, republicanul Mitch McConnell, relateaza CNN.

LIVE UPDATE. Ultimele ore ale luptei electorale pentru presedintia SUA. Joe Biden, la un pas de victorie. Echipa lui Trump ataca la Curtea Suprema

Democratul Joe Biden conducea, vineri seara, in statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona si Georgia, cu marje mici in fata presedintelui si candidatului republican Donald Trump.

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )