Libnet.ro
UNICEF

20:15

Joe Biden este increzator ca va deveni presedinte, Donald Trump denunta presupuse fraude electorale

Antena3 Antena3,
Joe Biden este increzator ca va deveni presedinte, Donald Trump denunta presupuse fraude electorale

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA se declara increzator cu privire castigarea alegerilor in Statele Unite, in timp ce echipa de campanie a presedintelui in functie, Donald Trump, a transmis o sesizare oficiala procurorului general, William Barr, in care denunta presupuse nereguli electorale in statul Nevada. continuă pe Antena3

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedinte Donald Trump dupa alegeri

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters.

Echipa lui Biden ameninta ca il va expulza pe Donald Trump daca refuza sa paraseasca Casa Alba

Un purtator de cuvant al lui Joe Biden a amenintat vineri ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare din ce in ce mai probabila, potrivit AFP.

Radu Magdin: Indiferent cine va castiga alegerile prezidentiale, va mai dura zile daca nu saptamani pana cand America, in intregimea ei, va accepta rezultatul Donald Trump e candidatul cel mai talentat politic (VIDEO)

Radu Magdin a explicat, miercuri, in direct pe B1 TV, ca daca urmatoarele ore il vor favoriza pe Joe Biden, este probabil ca Donald Trump sa potenteze mesajul potrivit caruia alegerile prezidentiale din SUA au.

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Albe sunt in continuare deschise, in timp ce toate privirile sunt atintite asupra a opt state americane - Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania si Wisconsin - de ale rezultate caror depinde acest nume. Favoritul pariorilor este candidatul democrat Joe Biden.

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri surse

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters, citata de news. ro. Banca germana a acordat Trump Organization, grup condus in prezent de doi fii ai presedintelui american, imprumuturi in valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt in curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etica Guvernamentala, in luna iulie, si a unei surse din cadrul Deutsche Bank.

Joe Biden ar putea deveni cel mai batran presedinte al Americii

Donald Trump avea 70 de ani in ianuarie 2017, cand si-a preluat mandatul, devenind cel mai in varsta presedinte din istoria Statelor Unite, relateaza DPA citata de Agerpres. insa daca Joe Biden va castiga alegerile de marti, va depasi acest record.

Trump cere renumararea voturilor in Wisconsin. Joe Biden a castigat acest stat-cheie

Joe Biden este pe punctul de a castiga Wisconsin dupa ce votul e aproape de final si avansul sau este de aproape 21. 000 de voturi. Echipa de campanie a lui Trump a cerut renumararea voturilor in acest stat.

Ion Cristoiu: Democratul Joe Biden a castigat deja alegerile din SUA. Ce se intampla acolo e scenariul Geoana - Basescu

Editorialistul Ion Cristoiu nu are indoieli: Joe Biden este deja castigator iar numararea voturilor si, implicit, anuntul victoriei intarzie din motive comparabile cu cele pe care romanii le-au vazut atat in runda prezidentiala interna din 2009, cat si mai recent, la scrutinul local.

ALEGERI SUA: Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale din America, anunta echipa sa de campanie

Joe Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale in Statele Unite, a anuntat astazi directoarea sa de campanie Jennifer O and Malley Dillon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )