Libnet.ro
UNICEF

01:05

JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat Joe Biden s-a aratat sigur de victoria sa in alegerile prezidentiale din SUA, indemnandu-si compatriotii and sa se uneasca and , in vreme ce rivalul sau Donald Trump l-a avertizat sa nu revendice victoria in mod and ilegitim and . continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA, s-a aratat increzator in cursa electorala pentru Casa Alba, declarand ca va castiga aceste alegeri. Joe Biden: Vom castiga aceste.

Joe Biden: Vom castiga aceasta cursa

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a declarat, sambata dimineata, ca va castiga cursa pentru presedintie, intr-un discurs sustinut la Wilmington Delaware).

Joe Biden: Suntem pe drumul cel bun pentru a castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democratilor la presedintia SUA, a oferit o serie scurta de declaratii in prezenta unor sustinatori entuziasti, la un eveniment de tip drive-in din Wilmington, Delaware, unde fostul.

Alegeri SUA Biden: Nu avem inca o confirmare finala a victoriei, dar cifrele ne spun ca este clar. Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat la presedintie, Joe Biden, a dat dovada de multa incredere in aceasta seara, in timp ce campania sa se apropie de Casa Alba, potrivit CNN. Nu avem inca o declaratie finala de victorie, dar cifrele ne spun ca este clar, a spus Biden din Wilmington, Delaware, in aceasta seara.

LIVE UPDATE. Ultimele ore ale luptei electorale pentru presedintia SUA. Joe Biden, la un pas de victorie. Echipa lui Trump ataca la Curtea Suprema

Democratul Joe Biden conducea, vineri seara, in statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona si Georgia, cu marje mici in fata presedintelui si candidatului republican Donald Trump.

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

Alegeri SUA. Joe Biden: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA, s-a adresat simpatizantilor sai d.

Alegeri SUA 2020 Principalele mass media americane afirma ca Joe Biden a castigat alegerile Multimi de oameni se indreapta spre Casa Alba pentru a sarbatori victoria lui Biden VIDEO

Joe Biden a fost ales sambata presedinte al Statelor Unite, castigand impotriva lui Donald Trump si punand capat unei secvente politice inedite care a zguduit America si lumea, relateaza AFP. Dupa patru zile de suspans intr-o tara aflata la limita, fostul vicepresedinte al lui Barack Obama a depasit, conform proiectiilor presei americane, pragul magic al celor 270 de mari electori. La cateva minute dupa anunt, mii de oameni s-au adunat la Casa Alba pentru a sarbatori victoria candidatului democratic. 55: Donald Trump s-a intors la Casa Alba sambata dupa-amiaza dupa o dimineata de golf si la cateva ore dupa anuntul pierderii sale in fata lui Joe Biden. 30: Joe Biden, declarat castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, a castigat sambata si statul crucial al Nevada21:10 Senatorul Mitt Romney este primul greu din tabara republicanilor care il felicita pe Joe Biden pentru victorie20. 50: Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii19. 40: Biden se va adresa natiunii la 01. 00 GMT Ddin Wilmington.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a sustinut marti noaptea un scurt discurs din Wilmington Delaware) in care le-a cerut sustinatorilor lui sa aiba rabdare si s-a aratat optimist privind rezultatul.

JOE BIDEN: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a sustinut un scurt discurs din Wilmington Delaware) in care le-a cerut sustinatorilor lui sa aiba rabdare si s-a aratat optimist privind rezultatul, conform news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )