Libnet.ro
UNICEF

19:00

John Kerry, vizita oficiala la Chisinau, pentru a discuta despre eventuala integrare europeana a Moldovei

Hotnews Hotnews,
 John Kerry, vizita oficiala la Chisinau, pentru a discuta despre eventuala integrare europeana a Moldovei

Secretarul american de stat va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova, la inceputul lui decembrie, pentru a discuta cu autoritatile de la Chisinau despre o eventuala integrare in Uniunea Europeana a acestei tari, a declarat purtatorul de cuvant al departamentului, Jennifer Psaki, citata de AFP. continuă pe Hotnews

John Kerry, vizita oficiala in Republica Moldova in decembrie

Secretarul american de stat, John Kerry, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova, la inceputul lunii decembrie, a declarat purtatorul de cuvant al departamentului, Jennifer Psaki, citata de AFP.

UPDATE John Kerry vine la Chisinau, saptamana viitoare. Iurie Leanca: Vizita semnifica sprijinul SUA pentru evolutiile democratice din Republica Moldova

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include vizite la Bruxelles, in Israel si Ramallah Cisiordania), anuntaDepartamentul de Stat al SUA.

John Kerry: Conferinta Geneva II, o oportunitate pentru formarea unui guvern de tranzitie in Siria

Conferinta de pace de la Geneva poate fi o oportunitate pentru formarea unui guvern de tranzitie in Siria, a declarat secretarul de Stat american, John Kerry, potrivit AFP, citata de Mediafax. De atat de mult.

Mihai Razvan Ungureanu se intalneste cu Vasile Blaga pentru a discuta despre unificarea dreptei

Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga se vor intalni maine, la Senat, pentru a discuta despre unificarea dreptei. Presedintele Fortei Civice a trimis o scrisoare presedintilor Partidului Miscarea.

O delegatie israeliana va merge in Statele Unite pentru a discuta despre acordul cu Iranul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a decis sa il trimita in Statele Unite pe consilieruil sau pentru securitatea nationala pentru a discuta despre un eventual acord final cu Iranul in domeniul nuclear,.

John Kerry va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova.

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite, conform Mediafax. La Chisinau, Kerry se va intalni cu lideri ai Republicii Moldova, pentru discutii pe teme bilaterale. Vizita intervine in contextul in care Republica Moldova urmeaza sa semneze zilele urmatoare, la Vilnius, acorduri de asociere cu Uniunea .

Secretarul de Stat american John Kerry va efectua o vizita oficiala in R. Moldova la inceputul lunii decembrie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de .

John Kerry va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova la inceputul lunii decembrie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite.

Valeriu Zgonea si patru lideri de grup vor face o vizita oficiala in India

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, si patru lideri ai grupurilor parlamentare vor face o vizita oficiala in India, in perioada 15-18 decembrie, potrivit unui anunt facut miercuri de catre Niculae.

Vasile Blaga : PDL nu discuta despre unificarea dreptei decat dupa alegerile europarlamentare

PDL va merge singur in competitia pentru alegerile europarlamentare. Vasile Blaga declara ca aceasta decizie nu trebuie privita ca o aroganta, ci ca pe o proba in care Partidul Democrat Liberal vrea sa demonstreze ca este cel mai mare partid de dreapta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )