Libnet.ro
UNICEF

07:30

John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova

Senatorul republican John McCain, fostul candidat la alegerile prezidentiale americane, a afirmat recent ca Vladimir Putin ar putea desfasura un scenariu asemanator cu cel din Crimeea in ceea ce priveste Republica Moldova si Letonia, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slaba

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea viza Republica Moldova si Letonia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza senatorul republican american John McCain, conform site-ului Politico. com. Moldova este tara care trebuie urmarita cu atentie, a declarat John McCain intr-o emisiune a postului Fox News. Referinta: Traian Basescu: Scenariul din Crimeea se poate repeta in Republica Moldova.

Senatorul John McCain: Rusia este o benzinarie deghizata intr-o tara. ...

Senatorul american, John McCain, revenit duminica din Ucraina, a pledat pentru o re-evaluare fundamentala a relatiilor Statelor Unite cu presedintele rus, Vladimir Putin. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii State of the Union de la postul de televiziune CNN, citat de unimedia. info. Nici un fel de butoane de resetare, nici un fel de Spuneti lui Vladimir ca voi fi mai flexibil. Tratati-l asa cum este. Asta nu inseamna revenirea la Razboi Rece. Dar inseamna un comportament fata .

John McCain: Rusia este o benzinarie degizata intr-o tara

Senatorul american, John McCain, a recomandat impunerea de sanctiuni economice drastice la adresa Moscovei, spunand ca economia Rusiei este dependenta de comercializarea gazului natural si a petrolului. Rusia nu.

Basecu: Daca Rusia ataca militar Republica Moldova, Romania nu va interveni in niciun caz

Presedintele de la Bucuresti a declarat la Adevarul Live ca Romania nu va face nimic in sens militar, daca Rusia va ocupa sau va deschide operatiuni militare in Republica Moldova.

VIDEO Traian Basescu: Daca Rusia ataca militar Republica Moldova, Romania nu va interveni in niciun caz

Presedintele de la Bucuresti a declarat la Adevarul Live ca Romania nu va face nimic in sens militar, daca Rusia va ocupa sau va deschide operatiuni militare in Republica Moldova.

Senatorul american John McCain sustine ca Rusia probabil va viza si Republica Moldova

Rusia ar putea viza si alipirea Republicii Moldova si a Letoniei dupa ce si-a anexat Crimeea, avertizeaza senatorul american John McCain. Moldova este tara care trebuie urmarita cu atentie. Deja exista.

Predictii sumbre: Republica Moldova trebuie urmarita cu atentie. Rusia probabil o va viza

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea viza Republica Moldova si Letonia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza senatorul republican american John McCain, conform site-ului.

LIVE TEXT UCRAINA: Reactia liderilor occidentali fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea unei interventii militare americane in Ucraina/ Germania: Comertul de arme cu Rusia nu

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic impotriva Rusiei. Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect de echipamente incheiat intre grupul german Rheinmetall si Rusia. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare franceze Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din Comunitatea Statelor Independente. Ora 02:00 Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, le-a cerut miercuri seara liderilor din Crimeea sa-l elibereze pe seful marinei ucrainene, capturat mai devreme de militanti prorusi, anunta agentia Interfax, citata de AFP. John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

LIVE TEXT UCRAINA: Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru libertatea Crimeei. / Reactia liderilor occidentali fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea un

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, iar Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din CSI. UPDATEOra 11:00 Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru libertatea Crimeei. Ora 10:40 Comandantul marinei ucrainene, contramiralul Serghei Gaiduk, care a fost retinut miercuri de fortele proruse in Crimeea, la cartierul general din Sevastopol, a fost eliberat in cursul noptii de miercuri spre joi, a anuntat presedintia ucraineanaOra 9:25 Administratia rusa a inceput sa elibereze pasapoarte rusesti in Crimeea dupa aplipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia. Ora 08:20 Comisarul european Gunther Oettinger: Ajutorul UE va intarzia si Ucraina trebuie sa se pregateasca de vremuri greleOra 07:00 Rusia a avertizat ca presiunile in privinta Crimeei ar putea influenta pozitia sa in dosarul iranian. John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

LIVE TEXT UCRAINA: Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei. / Reactia liderilor occidentali fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea un

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, iar Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din CSI. UPDATEOra 11:00 Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei. Ora 10:40 Comandantul marinei ucrainene, contramiralul Serghei Gaiduk, care a fost retinut miercuri de fortele proruse in Crimeea, la cartierul general din Sevastopol, a fost eliberat in cursul noptii de miercuri spre joi, a anuntat presedintia ucraineanaOra 9:25 Administratia rusa a inceput sa elibereze pasapoarte rusesti in Crimeea dupa aplipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia. Ora 08:20 Comisarul european Gunther Oettinger: Ajutorul UE va intarzia si Ucraina trebuie sa se pregateasca de vremuri greleOra 07:00 Rusia a avertizat ca presiunile in privinta Crimeei ar putea influenta pozitia sa in dosarul iranian. John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )