Libnet.ro
UNICEF

05:00

John McCain: Vladimir Putin este o amenintare mai mare ca Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
John McCain: Vladimir Putin este o amenintare mai mare ca Statul Islamic

Presedintele rus, Vladimir Putin, reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea mondiala decat gruparea jihadista Statul Islamic, a afirmat senatorul republican american John McCain, citat de agentiile internationale de presa. continuă pe Adevărul

Senator american: Presedintele Vladimir Putin este o amenitarea mai mare decat ISIS

Senatorul american John McCain a spus ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare la adresa securitatii globale decat gruparea terorista Stat Islamic si a avertizat ca Senatul va insista pentru sanctiuni impotriva Moscovei pentru presupusul amestec in alegerile din Statele Unite, scrie Reuters.

Acuzatii dure la adresa lui Vladimir Putin: Este o amenintare mai mare decat Statul Islamic!

Senatorul american John McCain a avertizat luni ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea extremista Statul Islamic SI), relateaza.

Senatorul american John McCain sustine ca Rusia reprezinta o amenintare mai mare decat gruparea Stat Islamic

Senatorul american John McCain a afirmat, luni, ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea jihadista Stat Islamic SI).

Senatorul american John McCain: Rusia este o amenintare mai mare decat Statul Islamic

Senatorul american John McCain a transmis luni un avertisment in care atragea atentia ca Rusia reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea extremista Statul Islamic,.

Un sofer, prins de politisti cu 254 de kilometri pe autostrada. Politistii spun ca este cea mai mare viteza inregistrata in acest an

Un sofer a fost prins de politisti conducand cu o viteza incredibila pe autostrada Sibiu-Deva. Soferul, care conducea cu 254 de kilometri pe ora, a primit o amenda de 2. 900 de lei. Politistii sustin c.

VIDEO in papuci si in pijamale, la concertul lui Benone Sinulescu din Buzau: Este cel mai mare cantaret roman

Benone Sinulescu este singurul artist in viata care are un festival. I l-au daruit autoritatile municipiului Buzau la implinirea varstei de 80 de ani. Cantaretul de muzica populara s-a nascut la 24 mai 1937, in localitatea Siriu din judetul Buzau.

VIDEO in papuci si pijamale, la concertul lui Benone Sinulescu din Buzau: este cel mai mare cantaret roman

Benone Sinulescu este singurul artist in viata care are un festival. I l-au daruit autoritatile municipiului Buzau la implinirea varstei de 80 de ani. Cantaretul de muzica populara s-a nascut la 24 mai 1937, in localitatea Siriu din judetul Buzau.

Vladimir Putin, pentru Le Figaro: Nu trebuie inventate amenintari imaginare provenite din Rusia, ca razboaiele hibride / Va speriati pe voi insiva

Vladimir Putin afirma, intr-un interviu acordat pentru Le Figaro, ca razboiul hibrid provenit din Rusia este o amenintare imaginara si sustine ca acuzatiile legate de folosirea armelor chimice nu sunt decat o justificare pentru a creste presiunea asupra presedintelui sirian Bashar Al-Assad.

Igor Dodon e revoltat de expulzarea a cinci diplomati rusi din Republica Moldova si vrea sa discute acest subiect cu Vladimir Putin

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va participa pe 1 si 2 iunie la Forumul Economic International care se va desfasura la Sankt Petersburg si spera sa discute acolo cu omologul sau rus, Vladimir Putin, chestiunea expulzarii a cinci diplomati ai Ambasadei Federatiei Ruse la Chisinau.

Vladimir Putin, la Versailles: Sanctiunile impotriva Rusiei nu contribuie la rezolvarea crizei din Ucraina

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat, la Versailles, ca sanctiunile impotriva Rusiei nu contribuie in niciun fel la rezolvarea crizei din Ucraina, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )