Libnet.ro
UNICEF

20:30

Jose Mourinho: Steaua este o echipa organizata, cu un antrenor bun

Hotnews Hotnews,
 Jose Mourinho: Steaua este o echipa organizata, cu un antrenor bun

Jose Mourinho a sustinut, luni, o conferinta de presa la Arena Nationala, inainte de duelul cu Steaua din Champions League. Steaua a aratat ca merita sa joace in aceasta competitie. Este o echipa organizata, cu un antrenor bun, a precizat tehnicianul lusitan. Steaua vs Chelsea se va disputa marti, 1 octombrie, de la ora 21:45. continuă pe Hotnews

Mourinho respecta Steaua: Are un antrenor bun si este o echipa solida

Jose Mourinho a vorbit, luni seara, intr-o conferinta de presa despre meciul cu Steaua din grupele Champions League si a spus echipa din Ghencea este una solida care va avea un cuvant de spus in econonia Grupei E.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

LIVETEXT Cel mai mare antrenor din lume e in Romania: conferinta lui Jose Mourinho inainte de Steaua Chelsea

Primul meci al campioanei Romaniei, acasa, in grupele Ligii Campionilor l-a adus la Bucuresti pe cel poreclit The Special One. De la ora 18. 30, portughezul va dialoga cu reprezentantii presei la Arena Nationala.

Cel mai mare antrenor din lume e in Romania: ce a spus Jose Mourinho despre Gigi Becali si de ce a parasit, nervos, conferinta de presa

Primul meci al campioanei Romaniei, acasa, in grupele Ligii Campionilor l-a adus la Bucuresti pe cel poreclit The Special One. Portughezul a dat o replica surprinzatoare, atunci cand a fost intrebat despre finantatorul ros-albastrilor.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Jose Mourinho. A plecat dupa o intrebare a unui jurnalist englez

Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea Londra, a sustinut luni seara o conferinta de presa care a fost LIVE TEXT pe Onlinesport. ro incepand cu ora 18:30.

LIVE Conferinta de presa Jose Mourinho (18:30)

Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea Londra, va sustine luni seara o conferinta de presa care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro incepand cu ora 18:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )