Libnet.ro
UNICEF

12:00

JPMorgan negociaza un acord de 11 miliarde dolari cu Justitia din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JPMorgan negociaza un acord de 11 miliarde dolari cu Justitia din SUA

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana dupa valoarea activelor, este pe punctul sa incheie o intelegere de 11 miliarde dolari cu autoritatile din SUA ca sa puna capat mai multor investigatii legate de practicile acesteia pe piata obligatiunilor ipotecare, spun surse apropiate situatiei, citate de presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

JPMorgan negociaza stabilirea unor ajutoare guvernamentale de 11 miliarde dolari

Banca internationala JPMorgan Chase and Co. se afla in discutii cu oficiali ai Guvernului privind stabilirea unor ajutoare ipotecare federale si de stat in valoare de 11 miliarde de dolari, conform Reuters.

JPMorgan ar putea plati 11 mld. dolari pentru nereguli inainte de criza

JPMorgan Chase, cea mai mare banca americana dupa active, este aproape de o intelegere de 11 miliarde de dolari cu autoritatile din SUA pentru stingerea mai multor investigatii legate de practicile institutiei pe piata obligatiunilor ipotecare, a.

Pierderile tehnologice din retele ne costa 4 miliarde dolari pe an

Tara noastra inregistreaza pierderi de circa 4 miliarde dolari pe an, care provin din pierderile tehnologice inregistrate in sistemul energetic, a precizat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Oana Stancu: Justitia din Romania este un mecanism folosit politic

Justitia din Romania este un mecanism folosit politic, considera Oana Stancu, realizatoarea emisiunii Exces de putere comentand astfel pe marginea condamnarii lui Dan Voiculescu in dosarul Telepatia. Nu mai.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 26.09.2013

FINANCIAL TIMES * JPMorgan, in negoceri pentru un acord de 11 miliarde dolari cu Justitia din SUA JPMorgan Chase se pregateste sa rezolve toate litigiile sale din sectorul valorilor mobiliare ipotecare, platind aproximativ 11 miliarde dolari intr-un acord cu autoritatile federale din SUA, conform unor surse apropiate situatiei .

Boeing ar putea primi 7,7 miliarde dolari de la Coreea de Sud

Compania Boeing ar putea primi, anul acesta, de la Coreea de Sud, o suma de 7,7 miliarde de dolari, in urma unei afaceri care sustine linia de productie a modelelor F-15, in cadrul celei mai mari licitatii de avioane, conform Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )