Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jucatoarea care a eliminat-o pe Halep joaca finala de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Jucatoarea care a eliminat-o pe Halep joaca finala de la Australian Open

Dominika Cibulkova, jucatoarea care in sferturile de finala a invins-o pe Simona Halep, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, acolo unde o va intalni pe chinezoaica Na Li. continuă pe Online Sport

Simona Halep, eliminata la Australian Open.

Simona Halep a pierdut sfertul de finala cu Dominika Cibulkova, in doua seturi, scor 6-3, 6-0, potrivit ausopen. com. Tenismena slovaca, mai experimentata, a eliminat-o, astfel, pe jucatoarea romanca din primul sfert de finala al unui turneu de Grand Slam din cariera. Pagina de Internet a competitiei noteaza ca Simona Halep nu s-a simtit confortabil pe marea scena del la Rod Laver Arena si a comis 25 de erori nefortate. Adversara sa a comis doar 16 si a reusit s-o determine pe Halep sa comita .

Tabloul final de la Australian Open, program si rezultate - Halep joaca miercuri dimineata

Apasati aici pentru tabloul final de la Australian Open, atat cel feminin cu Simona Halep, cat si cel masculin. In aceasta pagina se afla programul si vor aparea rezultatele pana la finala turneului.

Finala Australian Open: A trecut de Halep, iar acum lupta cu Na Li in ultimul act!.

Dominika Cibulkova, cap de serie nr. 20 si Na Li, favorita numarul patru, disputa finala turneului de mare slem, Australian Open, primul de acest gen al anului. Slovaca Dominika Cibulkova este marea supriza a competitiei, ea reusind sa se califice in prima finala a unui turneu de mare selm din cariera, dupa ce a invins adversare precum Sarapova, Halep sau Radwanska. De partea cealalta Na Li este o prezenta obisnuita in fazele superioare ale acestor turnee. Rezultate semifinale: Na Li 4) - .

Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Simona Halep este la un pas de semifinale la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, iar intre jucatoarea noastra si careul de asi la Antipozi sta doar Dominika Cibulkova.

Dupa Simona Halep, Buldozerul Cibulkova a mai facut o victima! Dominika e in finala la Australian Oen

Dominika Cibulkova este de neoprit! Slovaca a trecut fara emotii de poloneza Agniezszka Radwanaska si s-a calificat in finala Australian Open. Na Li e si ea acolo.

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep a reusit sa se califice in sferturile Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe Jelena Jankovic. Am incredere ca poate castiga la Melbourne, a precizat Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )