Libnet.ro
UNICEF

15:30

Jucatoarea lunii martie: Simona Halep nominalizata de WTA

B1 B1,
Jucatoarea lunii martie: Simona Halep nominalizata de WTA

Castigatoare a turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost nominalizata, de site-ul oficial al WTA, alaturi de Serena Williams si Carla Suarez Navarro, pentru titlul de jucatoarea lunii martie, informeaza. continuă pe B1

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii martie

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a turneului de la Indian Wells, a fost nominalizata de site-ul oficial al WTA pentru titlul de jucatoarea lunii martie, alaturi de americanca Serena Williams, locul 1 WTA,.

Simona Halep, nominalizata pentru trofeul de jucatoarea lunii martie

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep pe o lista de trei jucatoare la titlul de cea mai valoroasa sportiva din tenisul feminin in luna martie.

Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii martie in circuitul WTA (video)

O lovitura a jucatoarei Simona Halep din timpul meciului cu Carla Suarez Navarro din sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Indian Wells se numara printre loviturile lunii martie.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Miami Open, se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, insa diferenta de puncte fata de sportiva de pe pozitia a doua,.

Halep poate fi votata cea mai buna jucatoare a lunii martie: cu cine se bate in sondaj si ce scrie WTA despre ea

Fanii Simonei au ocazia de a-i oferi o noua distinctie dupa o perioada in care constanteanca de 23 de ani le-a dat multe motive de bucurie.

ESPN: WTA are doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep

Site-ul postului TV american ESPN analizeaza Capitolul 2 al sezonului de tenis, desfasurat pe terenurile hard americane, in luna martie, ajungand la concluzia ca WTA are in acest moment doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep se marita dupa turneul de la Roland Garros. Gica Hagi va fi nas, iar Ianis cavaler de onoane

Castigatoare a turneului Indian Wells, Simona Halep urmeaza sa se marite cu Costa, fiul lui Teia Sonte, imediat dupa turneul de la Roland Garros, informeaza cancan. ro. Apropiatii cuplului spun ca cel mai.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3

Simona Halep se mentine pe locul 3 al ierarhiei WTA, cu 7. 571 de puncte. Dupa ce a ajuns pana in semifinale la Miami, Halep s-a apropiat la 319 puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului al doilea. Lider se mentine Serena Williams.

Clasament WTA: Simona Halep o ameninta pe Maria Sharapova

Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA pe ultimele 52 de saptamani, dar dupa rezultatele remarcabile de la Indian Wells si Miami Open s-a apropiat la doar 300 de puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului secund.

Simona Halep ii raspunde lui Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep a tinut sa-i dea replica lui Ilie Nastase, dupa ce acesta a criticat decizia jucatoarei de a nu evolua pentru Romania in meciul de Fed Cup cu Canada.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )