Libnet.ro
UNICEF

00:08

Jucatorii Legiei Varsovia, impresionati de Arena Nationala: Arata fantastic!

Adevărul Adevărul,
Jucatorii Legiei Varsovia, impresionati de Arena Nationala: Arata fantastic!

Desi joaca pe un stadion foarte cochet, care are 30. 000 de locuri, fotbalistii Legiei Varsovia, care au efectuat antrenamentul oficial inaintea confruntarii cu Steaua, au fost impresionati de Arena Nationala. continuă pe Adevărul

Jandarmeria se teme de suporterii Legiei! 700 de oameni de ordine pe Arena Nationala si filtre pe autrostrada

000 dintre suporterii Legiei vor asista maine seara la meciul dintre Steaua si echipa poloneza, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Bucurestiul este sub asediu. 2.000 de fani ai Legiei Varsovia, asteptati pentru meciul din aceasta seara

Bucurestiul va fi sub asediu astazi. Doua mii de fani ai echipei Legia Varsovia sunt asteptati in Capitala pentru a-si sustine favoritii in confruntarea cu Steaua Bucuresti pentru calificarea in grupele.

Suporterii Legiei Varsovia dau alarma la Jandarmerie

Aproximativ 2000 de suporteri ai echipei poloneze Legia Varsovia vor face deplasarea la Bucuresti pentru meciul de miercuri seara cu Steaua Bucuresti din playoff-ul Ligii Campionilor.

Steaua - Legia: 2000 de polonezi fac deplasarea la Bucuresti. Risc maxim pe Arena Nationala!.

Steaua va avea in tribune 2000 de polonezi cu risc maxim, suporterii formatiei Legia Varsovia fiind cunoscuti pentru actele de huliganism, potrivit Mediafax. Steaua va intalni Legie in play-off-ul Ligii Campionilor. Organizatorul meciului a pus la dispozitia suporterilor polonezi un numar de 2. 000 de vouchere, care vor fi preschimbate la stadion. Deci, ne asteptam ca la aceasta partida sa asiste aproximativ 2. 000 de fani polonezi, care vor face deplasarea la Bucuresti cu microbuze, .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )