Libnet.ro
UNICEF

19:30

Judecarea cererii de arestare preventiva a lui Radu Mazare s-a incheiat. Urmeaza sentinta

România Liberă România Liberă,
Judecarea cererii de arestare preventiva a lui Radu Mazare s-a incheiat. Urmeaza sentinta

Primarul Constantei Radu Mazare afla astazi, in Vinerea Mare, daca va petrece Pastele acasa sau dupa gratii, in arest preventiv. continuă pe România Liberă

DNA nu a demonstrat decat ca Radu Mazare si-a facut corect datoria de primar

Update 19:20 Radu Mazare va fi cercetat in libertate Primarul Constantei, Radu Mazare va fi cercetat, in continuare, in libertate, a decis definitiv, astazi, instanta suprema, care a respins recursul DNA fata de controlul judiciar dispus in cazul edilului Constantei.

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in stare de libertate, a decis definitiv instanta suprema

Primarul Constantei, Radu Mazare, acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, in continuare, in stare de libertate, a decis vineri instanta suprema, care a respins recursul DNA fata de controlul judiciar dispus in cazul edilului, informeaza Mediafax. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva.

DNA: Parte din banii luati mita de Radu Mazare - 80.000 de euro - virati in contul lui Alexandru Mazare

Parte din mita primita de primarul constantean Radu Mazare pentru construitrea de locuinte in campusul social Henri Coanda, si anume 80. 000 de euro, a fost virata intr-un cont deschis in Israel pe numele.

Fratele lui Radu Mazare, urmarit penal in dosarul in care a fost retinut primarul Constantei

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, este urmarit penal. Este vorba de dosarul in care a fost retinut primarul municipiului Constanta. Senatorul Alexandru Mazare a declarat joi, la iesirea de la DNA,.

Fratele lui Radu Mazare este cercetat de DNA: Refuz sa mai joc in aceasta telejustitie (VIDEO)

Senatorul Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, a ajuns joi dimineata la DNA, acolo unde a fost audiat. Acesta a fost citat chiar in dosarul fratelui sau, in care este invinuit ca ar fi primit 40. 000 de.

Fratele lui Radu Mazare, cercetat pentru luare de mita

Alexandru Mazare, senator PSD si fratele primarului orasului Constanta Radu Mazare, este audiat, joi dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit B1 TV.

Radu Mazare, anchetat si pentru fals in declaratii

Procurorii DNA au extins ancheta in cazul primarului din Constanta pentru fals in legatura cu declaratia de avere si imprumutul pe care sustine ca l-a oferit, acum zece ani, unui grec, a anuntat chiar Radu Mazare. Am depus un inscris, respectiv contractul meu de imprumut. M-au anuntat ca au extins urmarirea penala, a precizat edilul la iesirea de la DNA, unde ieri a fost din nou audiat in dosarul de coruptie care-l vizeaza.

Radu Mazare va fi cercetat in libertate, a decis definitiv instanta suprema: in Vinerea Mare s-a facut dreptate

Primarul Constantei, Radu Mazare, acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, in continuare, in libertate. Instanta suprema a respins recursul DNA.

INSTANTA A DECIS: Radu Mazare va fi cercetat iN LIBERTATE

11 - Primarul Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat in stare de libertate in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, a decis, vineri,.

Radu Mazare, liber de Pasti: Cred ca s-a facut dreptate!

Primarul Constantei Radu Mazare afla astazi, in Vinerea Mare, daca va petrece Pastele acasa sau dupa gratii, in arest preventiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )