Libnet.ro
UNICEF

16:01

Un judecator buzoian, anchetat de DNA intr-un dosar de retrocedare ilegala de padure, ar putea scapa de masura controlului judiciar

Adevărul Adevărul,
Un judecator buzoian, anchetat de DNA intr-un dosar de retrocedare ilegala de padure, ar putea scapa de masura controlului judiciar

Curtea Constitutionala a decis joi ca masura preventiva a controlului judiciar asupra inculpatului este neconstitutionala deoarece nu are o durata limitata de timp. Astfel, un pion important al lotului Beganu, cercetat de DNA pentru retrocedarea ilegala a 5. 000 de hectare de padure, ar putea scapa de masura controlului judiciar. Judecatorul Neculae Toader este cel care a pronuntat solutia prin care s-a realizat improprietarirea ilegala. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Primaria Lehliu, intr-un dosar privind contracte atribuite ilegal

Politistii din judetul Calarasi fac, joi, sapte perchezitii in comuna Lehliu, intr-un dosar in care sunt vizati si functionari de la Primaria Lehliu, care ar fi atribuit ilegal contracte de achizitie publica, prejudiciul produs prin abuz in serviciu si delapidare fiind estimat la un milion de lei.

Hunedoara: Fiul unui consilier judetean si alte doua persoane, retinute intr-un dosar de proxenetism

Fiul unui consilier judetean din Hunedoara Dorina Plescan, suspectat ca a racolat eleve si studente pentru prostitutie si alte doua persoane au fost retinute intr-un dosar de proxenetism si trafic de minori in care au fost facute mai multe perchezitii in Valea Jiului.

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul cu un prejudiciu de 200.000 de lei

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in penitenciare, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul. Faptele s-ar fi petrecut in perioada august-decembrie 2014, iar prejudiciul a fost estimat la 200. 000 de lei.

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in trei penitenciare, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul, cu un prejudiciu de 200. 000 de lei .

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA, in dosarul in au fost facute, in urma cu o luna, perchezitii la CJ si la locuinta acestuia, fiind suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta.

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism. Este vizat un profesor si mai multe studente

Fiul unui consilier judetean si un profesor universitar sunt vizati, alaturi de mai multe persoane printre care si studente, de perchezitii ale DIICOT intr-un caz de proxenetism, cei suspecti fiind banuiti de contituirea unei grupari care racola tinere pentru prostitutie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )