Libnet.ro
UNICEF

20:00

Judecator CAB: Magistratii din dosarul ICA au fost incompatibili

România Liberă România Liberă,
Judecator CAB: Magistratii din dosarul ICA au fost incompatibili

Magistratii care au pronuntat decizia in cazul privatizarii Institutului Cercetarii Alimentare ICA) s-au aflat in incompatibilitate, conform judecatorului Dan Lupascu de la Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a facut opinie separata in hotararea din dosarul in care Dan Voiculescu a cerut anularea pedepsei de zece ani de inchisoare, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Judecator CAB: Magistratii din dosarul ICA s-au aflat in incompatibilitate

Judecatorul Dan Lupascu de la Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a facut parte din completul de judecata in cazul luiDan Voiculescu, sustine ca magistratii care au pronuntat decizia in cazul ICA s-au.

Judecator CAB, opinie separata la decizia de respingere a solicitarii de anulare a pedepsei lui Voiculescu: Magistratii care au pronuntat decizia in cazul ICA s-au aflat in incompatibilitate

Judecatorul Dan Lupascu de la Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a facut opinie separata in hotararea din dosarul in care Dan Voiculescu a cerut anularea pedepsei de zece ani de inchisoare, arata, in motivare, ca magistratii care au pronuntat decizia in cazul ICA s-au aflat in incompatibilitate, informeaza Mediafax. Judecatorul Dan Lupascu a decis admiterea contestatiei in anulare formulata de Dan Voiculescu, insa celelalte doua magistrate din complet - Isabelle Tocan si Corina Cornelia Daescu - au respins cererea fondatorului Partidului Conservator.

Fiscul a recuperat prejudiciul din dosarul Loteria I

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a recuperat prejudiciul din dosarul Loteria I, in care afaceristul George Copos a fost condamnat, in august, la patru ani de inchisoare cu executare, Fiscul procedand la aplicarea masurilor de executare silita asupra conturilor bancare pentru care a fost instituit sechestrul asigurator, au transmis astazi reprezentantii ANAF, la solicitarea ziarului BURSA.

Fiscul a recuperat prejudiciul de 4 milioane de lei din Dosarul Loteria I in care George Copos are de executat 4 ani de inchisoare

George Copos a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare la data de 25 august 2014 in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala de peste un milion de euro, cu ocazia vanzarii unor spatii ale firmei Ana Electronic catre Loteria Romana. ANAF a recuperat prejudiciul, organele fiscale procedand la aplicarea masurilor de executare silita asupra conturilor bancare, potrivit datelor obtinute de reporterul HotNews. ro.

Avocat: Dorin si Alin Cocos au recunoscut faptele din dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, si-au recunoscut faptele pentru care au fost trimisi in judecata in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT Alina Bica, a declarat vineri, la.

Dorin si Alin Cocos au recunoscut faptele din dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, si-au recunoscut faptele pentru care au fost trimisi in judecata in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT Alina Bica, a declarat, la iesirea din sala de judecata de la ICCJ, unul dintre.

Dezvaluiri incredibile din dosarul Elenei Udrea. Topoliceanu: Am platit vacanta in Grecia pentru Elena Udrea

Elena Udrea voia 10% din bugetul Companiei Nationale de Investitii pentru ea si pentru partid, se arata in motivarea judecatorilor la decizia de arestare preventiva. Anamaria Topoliceanu a declarat in fata.

Presedintele CCR, clarificari pe votul din dosarul Gala Bute

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a precizat, marti, ca nu vrea sa faca nicio declaratie cu privire la votul de luni, din Parlament, in urma caruia s-a hotarat avizarea cererilor DNA, pe numele Elenei Udrea.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

O moschee din Palestina a fost incendiata noaptea trecuta

O moschee din Palestina a fost incendiata in Cisiordania, fiind inregistrate pagube materiale semnificative, transmite Reuters. Pe peretii cladirii au fost scrise mesaje in ebraica, ceea ce, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )