Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un judecator din Ramnicu Valcea si-a pus capat zilelor. Magistratul s-a aruncat de pe un bloc

Adevărul Adevărul,
Un judecator din Ramnicu Valcea si-a pus capat zilelor. Magistratul s-a aruncat de pe un bloc

Judecatorul valcean Emil Marina a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 10 al unui bloc din cartierul Ostroveni. continuă pe Adevărul

Viata teatrala la Ramnicu Valcea

Nu ajung prea des, oricum nu atat de des precum as vrea si cum s-ar cuveni la Teatrul Anton Pann din Ramnicu Valcea.

Un judecator din Valcea, mort dupa ce a cazut de pe bloc

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit, marti dupa-amiaza, in jurul orei 16. 00, dupa ce a cazut de pe un bloc cu zece etaje din cartierul Ostroveni, din municipiul Ramnicu Valcea. pricipala ipoteza a anchetatorilor fiind ca magistratul s-a sinucis, informeaza Mediafax.

Detalii din culisele ultimei vizite a lui Nicolae Ceausescu in Ramnicu Valcea. Cum i-au selectat securistii pe valcenii care l-au ovationat pe dictator

In 1988, Nicolae si Elena Ceausescu efectuau ultima vizita oficiala in Valcea, moment consemnat si in presa vremii. Autoritatile locale s-au straduit sa le faca o primire deosebita celor doi tovarasi, zeci de mii de oameni fiind chemati din toate colturile judetului in Ramnicu Valcea pentru a-i ovationa pe Nicolae si Elena Ceausescu.

Elevi transportati la Urgente din cauza drogurilor. Tinerilor li s-a facut rau intr-un bar de langa Colegiul Lahovari

Doi elevi din Ramnicu Valcea nu au mai ajuns la scoala astazi, ci la Urgente, dupa ce au suferit o intoxicatie severa din cauza consumului de droguri. Printre consumatori se numara o eleva de clasa a IX-a de la cel mai bun colegiu din Ramnicu Valcea.

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit dupa ce s-ar fi aruncat de pe bloc

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit dupa ce a cazut de pe un bloc de 10 etaje din Ramnicu Valcea. Anchetatorii spun ca barbatul s-ar fi sinucis. Judecatorul Emil Marina ar fi implinit anul acesta.

FOTO Misterele piramidelor ascunse de peste 5.000 de ani, la Goranu. Cum s-au format ciudatii uriasi de peste 80 de metri inaltime, din Valcea

Piramidele de la Goranu, locul ascuns de la marginea orasului Ramnicu Valcea. Conglomeratele formate in urma cu peste 5. 000 de ani au o inaltime de 80 de metri ofera o priveliste pe cat de spectaculoasa, pe atat de neobisnuita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2497 seconds )