Libnet.ro
UNICEF

16:00

Judecatorii si procurorii cer Comisiei parlamentare sa controleze implicarea SRI in justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judecatorii si procurorii cer Comisiei parlamentare sa controleze implicarea SRI in justitie

Judecatorii si procurorii din Romania, reprezentati de Asociatia Magistratilor din Romania, Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Procurorilor din Romania, solicita Comisiei parlamentare de control a Serviciului Roman de Informatii SRI) sa se sesizeze de urgenta pentru a verifica, examina, audia, analiza, cerceta si controla orice aspecte privind implicarea SRI in actul de justitie dincolo de limitele legii. continuă pe Ziarul Bursa

Judecatorii si procurorii solicita Comisiei parlamentare sa verifice implicarea SRI in justitie

Trei asociatii ale magistratilor solicita, joi, Comisiei parlamentare de control a SRI sa ceara Serviciului sa clarifice public daca afirmatiile generalului Dumitru Dumbrava, conform carora Serviciul Roman de Informatii este implicat in actul de justitie, reprezinta pozitia oficiala a institutiei, potrivit Mediafax.

Magistratii cer Comisiei parlamentare sa verifice implicarea SRI in justitie

Trei asociatii ale magistratilor au solicitat, joi, Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice implicarea institutiei in actul de justitie, dupa afirmatiile generalului Dumitru Dumbrava, informeaza Mediafax.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie, dincolo de limitele legii. Judecatorii si.

Romania, Cehia, Slovacia si Bulgaria cer Comisiei Europene restrictii pentru lanturile de magazine

Romania, Cehia, Slovacia si Bulgaria au semnat marti o declaratie comuna prin care cer Comisiei Europene CE) sa pregateasca o serie de masuri pentru restrictionarea lanturilor de magazine in relatia lor cu furnizorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )