Libnet.ro
UNICEF

16:01

Judetul Arad are cu trei mii de angajati mai mult decat anul trecut

Adevărul Adevărul,
Judetul Arad are cu trei mii de angajati mai mult decat anul trecut

Datele Directiei Judetene de Statistica Arad arata faptul ca judetul nostru sta tot mai bine la capitolul persoanelor angajate. in luna septembrie a acestui an erau inregistrati 123. 384 de angajati, cu 229 de angajati mai multi decat in luna august si cu aproape 3. 000 de angajati mai multi decat in luna septembrie a anului trecut. continuă pe Adevărul

Judetul Arad este pe un trend ascendent in ceea ce priveste numarul de turisti

Judetul Arad reuseste sa aduca tot mai multi turisti, conform datelor furnizate de Directia Judeteana de Statistica Arad. Spre exemplu in luna septembrie a acestui an au fost mai mult cu 2. 000 de turisti decat in aceeasi luna a anului trecut.

Cati bani s-au strans in medie pana acum in conturile celor 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult in sistemul pensiilor private obligatorii

6,2 milioane de romani erau inregistrati in sistemul pensiilor private obligatorii la sfarsitul lunii septembrie 2014, insa dintre acestia numai 3,19 milioane de participanti au avut contributii lunare repetitive de la demararea acestui sistem mai 2008) si pana la sfarsitul lunii septembrie din acest an, arata datele prezentate joi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cati bani s-au strans in conturile lor? Valoarea medie a unui cont pentru toti cei 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult pana acum in sistem a ajuns la aproape 950 euro la sfarsitul lunii septembrie 2014.

Vasile Blaga: Discutiile directe cu Klaus Iohannis nu dureaza mai mult de zece minute (VIDEO)

Fostul lider PDL Vasile Blaga sustine ca, in timpul campaniei electorale, nu a existat nici un moment mai tensionat intre el si proaspatul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Blaga a declarat intr-un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )