Libnet.ro
UNICEF

00:08

Judetul Bacau, pe primul loc in tara la Bacalaureat 2017, cu rata de promovare 84,53%. inca doua medii de 10 dupa rezolvarea contestatiilor

Adevărul Adevărul,
Judetul Bacau, pe primul loc in tara la Bacalaureat 2017, cu rata de promovare 84,53%. inca doua medii de 10 dupa rezolvarea contestatiilor

Procent-record de liceeni care au luat Bacalaureatul in judetul Bacau, in acest an, in prima sesiune, dupa depunerea si rezolvarea contestatiilor. Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Scolar Judetean, rata de promovare in judetul Bacau a ajuns la 84,53%. continuă pe Adevărul

Dupa contestatii, 11 tineri din Cluj au media 10 la Bacalaureat 2017

Numarul tinerilor ce au luat Bacalaureatul cu media 10 a crescut dupa contestatii in judetul Cluj de la 9 la 11. Rata de promovare a liceenilor la nivelul aceluiasi judet este de 83,65%, inainte de contestatii fiind de 82,75%.

Bac 2017 Rata finala de promovare, dupa contestatii, este de 72,9%

Rata de promovare inregistrata de absolventii care au sustinut probele in prima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2017 a crescut cu 1,5 % dupa solutionarea contestatiilor: de la 71,4% la 72,9%. Rata finala de promovara este cu cu 4,8% mai mare decat rata finala de anul trecut, 68,1%.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU.RO. Notele obtinute de liceeni la BAC

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU. Notele finale la BAC vor fi afisate in curand pe edu. ro. REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU. Aflati primii rezultatele la Bacalaureat pe.

Agitatie la arbitrul telecom: Cine va semna contractul cu Telekom, care tocmai s-a clasat pe primul loc intr-o licitatie de peste 1,3 milioane euro pentru achizitia de licente Microsoft?

Telekom Romania s-a clasat pe primul loc in cadrul unei licitatii organizate de arbitrul telecom ANCOM) pentru achizitia de licente Microsoft, au declarat pentru HotNews. ro oficialii Telekom. Problema este cine va semna acest contract in valoare de peste 1,3 milioane euro, in conditiile in care Adrian Dita, noul presedinte al ANCOM, dar fost director al Telekom, si-a delegat atributiile in astfel de cazuri pentru a evita conflictul de interese. La randul sau, Ciprian Bolos, directorul executiv de dezvoltare, si responsabil de zona IT, a fost anterior membru in CA-ul Telekom. Arbitrul telecom s-ar fi adresat astfel Agentiei Nationale de Integritate ANI), sustin mai multe surse din piata telecom. NOTA: Autoritatea are nevoie urgenta de reinnoirea licentelor Microsoft, in conditiile in care peste 98% din aplicatiile sale sunt dezvoltate pe aceasta tehnologie, iar contractul anterior de inchiriere expira pe 31 iulie.

BACALAUREAT 2017. Rezultatele dupa contestatii au fost afisate pe site-ul Ministerului Educatiei. Cand are loc urmatoarea sesiune, pentru cei care nu au promovat

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor 42. 215 contestatii despuse de candidati la probele scrise, vor fi anuntate luni. Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa la bacalaureatul din august.

BACALAUREAT 2017. Rezultatele dupa contestatii vor fi afisate luni. Cand are loc urmatoarea sesiune, pentru cei care nu au promovat

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor 42. 215 contestatii despuse de candidati la probele scrise, vor fi anuntate luni. Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa la bacalaureatul din august.

BACALAUREAT 2017. Corpul de control al ministrului Educatiei, in control la un centru in care s-au corectat lucrari

Corpul de control al ministrului Educatiei efectueaza, vineri, verificari la un centru de evaluare din Capitala, in cazul a doua lucrari de la Bacalaureat ale unor candidati din judetul Dambovita.

Rezultate finale Bacalaureat 2017 Galati. inca o medie de 10 dupa contestatii. Topul liceelor galatene dupa medii

30 dintre cei care au contestat notele in judetul Galati au reusit sa obtina dupa recorectare medii de trecere. in schimb, exista un ghinionist a reusit sa ajunga sub media 6. 00 dupa contestatie, fiind declarat respins.

REZULTATELE FINALE la BACALAUREAT 2017 au fost publicate pe edu.ro: Afla NOTELE din fiecare JUDET dupa contestatii

BAC 2017 NOTE FINALE - edu. ro. Rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2017, sustinute in LICEELE din ROMANIAsunt afisate pebacalaureat. edu. ro.

Bacalaureat 2017: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni

Rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni. Peste 42. 200 de contestatii au fost depuse, la nivel national, dupa afisarea primelor rezultate la examenul de Bacalaureat. Cele mai multe au vizat proba scrisa la Limba si literatura romana, respectiv 15,49%, a anuntat joia trecuta Ministerul Educatiei Nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )