Libnet.ro
UNICEF

06:00

Jumatate din locurile de munca pentru tineri, disponibile in IT. Cum ramane cu celelalte domenii?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jumatate din locurile de munca pentru tineri, disponibile in IT. Cum ramane cu celelalte domenii?

Tinerii din Romania viseaza la o cariera in IT, vanzari, transport, marketing si resurse umane, in timp ce aproape jumatate din locurile de munca provin din domeniul IT, se arata in datele platformei de recrutare SmartDreamers. continuă pe Wall-Street Ro

Catalin Ivan: Ponta - candidat la prezidentiale, unul din scenariile PSD pentru alegerile din noiembrie

Purtatorul de cuvant al Partidului Social-Democrat, Catalin Ivan, a declarat, miercuri, ca varianta cu Victor Ponta - candidat la prezidentiale - este unul din cele patru scenarii pe care si le-a pregatit.

China cere lamuriri clare din partea SUA pentru scandalul NSA Huawei

Tensiunile cu Rusia se pare ca nu sunt suficiente pentru Statele Unite ale Americii. Din cauza unui scandal NSA Huawei, China incepe sa fie agresiva. in trecut, companii chinezesti destul de puternice, precum Huawei si ZTE, au avut foarte mult de pierdut in Statele Unite, sub forma de contracte, din cauza asocierii lor implicite cu China. Fara nici un fundament sau dovada reala, s-a considerat ca, prin intermediul gadget-urilor celor doua companii, guvernul Chinez face spionaj la scara industriala.

Udrea: Ponta va candida la prezidentiale din partea PSD pentru ca sta cel mai bine in sondaje

Victor Ponta sta cel mai bine in sondajele pentru prezidentiale si sigur va candida din partea PSD, crede deputatulElena Udrea. Este evident ca nu se pune problema nici sa se refaca USL-ul, nici sa susti.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )