Libnet.ro
UNICEF

22:30

Jumbo a ajuns la vanzari de 6,2 milioane euro pe piata romaneasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jumbo a ajuns la vanzari de 6,2 milioane euro pe piata romaneasca

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat, in cele circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie, vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si Timisoara. continuă pe Ziarul Bursa

Jumbo a ajuns la vanzari de 6,2 milioane de euro pe piata romaneasca la doar sase luni de activitate

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat, in cele circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie, vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane de euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si Timisoara.

ALB: Finantari noi de 310 milioane euro, pe piata de leasing financiar

Piata de leasing financiar a crescut cu 28% in primul trimestru din acest an fata de perioada similara din 2013, inregistrand finantari noi de 310 milioane de euro.

Profitul in primul trimestru a scazut cu 4,7%, la 152 milioane euro

Vienna Insurance Group a inregistrat, in primul trimestru, un profit inainte de impozitare de aproape 152 milioane euro, in scadere cu 4,7% fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.

Mega Image si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro

Mega Image, care detine o retea de aproape 310 supermarketuri si magazine de proximitate, si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro in aprilie, pentru a sustine planurile de extindere si construirea noului depozit din Bucuresti.

Romcab vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la UniCredit

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la Unicredit Tiriac Bank, suma pentru care intentioneaza sa obtina garantii de stat de la EximBank, se arata intr-un raport curent al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MFE, 40 milioane euro pentru IMM-uri si absolven and ti

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management POS DRU, lanseaza schema de minimis prin care firmele vor primi subven and tii pentru angajarea tinerilor absolventi, circa 40 milioane euro urmand a fi folositi pentru angajarea absolventilor si pentru intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Exporturile, motor de crestere pentru Arcon. Afacerile producatorului de materiale de constructii au ajuns la 38 de milioane de euro

Afacerile grupului Arcon, companie patronata de catre antreprenorul roman Ioan Titeiu si specializata in productia de materiale de constructii, au ajuns anul trecut la 38 de milioane de euro, dupa ce compania din Sfantu Gheorghe a achizitionat companiile Amvic si Corina Gealan.

Torus Pharma asteapta o cifra de afaceri de 1,3 milioane euro

Torus Pharma, furnizor de servicii pentru companii farmaceutice si pentru societati ce furnizeaza echipamente si dispozitive medicale care doresc sa intre pe piata noastra, asteapta sa inregistreze, in acest an, o cifra de afaceri de 1,2-1,3 milioane de euro, dupa ce, in primele patru luni ale anului in curs, a realizat o cifra de afaceri de 500. 000 de euro, ne-a precizat Isabela Komporaly, director executiv al societatii.

Producatorul de ulei Ultex va fi vandut grupului Trans Oil din Republica Moldova pentru 10,5 milioane euro

Actionarii Ultex Tandarei, companie aflata in insolventa, au modificat planul de reorganizare a producatorului de ulei pentru a vinde activele catre grupul agro-industrial Trans Oil din Republica Moldova, pentru 10,5 milioane de euro.

Prospectiuni refinanteaza credite de 12 milioane euro de la BCR

Compania de servicii geofizice si geologice Prospectiuni Bucuresti PRSN), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, intentioneaza sa refinanteze angajamente de 11,9 milioane de euro acordate de BCR si sa contracteze imprumuturi suplimentare de 2 milioane de euro si de 13,5 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )