Libnet.ro
UNICEF

12:30

Jurnal peste bord*: Regimul lui Victor Ponta devine periculos, de la popcorn trece la saorma cu de toate

Adevărul Adevărul,
Jurnal peste bord*: Regimul lui Victor Ponta devine periculos, de la popcorn trece la saorma cu de toate

Victor Ponta calareste un mamut electoral, un animal supradimensionat in care se amesteca nuante contradictorii legate de ura impotriva lui Traian Basescu. Senzatia de putere da curaj electoratului sau, dar incepe sa-i inspaimante pe ceilalti, fie anti-Ponta, fie pur si simplu indiferenti. in timpul asta, echipa lui Klaus Iohannis inca mai sta pe ganduri daca sa isi trimita candidatul calare sau pe jos la intalnirea cu Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Centrul de Resurse Juridice: Victor Ponta deruleaza o campanie care instiga la ura, facand apel la cele mai joase instincte umane

Centrul de Resurse Juridice CRJ) critica, marti, declaratiile premierului Victor Ponta, care a afirmat despre contracandidatul sau la prezidentiale Klaus Iohannis ca este un lucru, nu un om politic. Intr-un comunicat remis redactiei, CRJ avertizeaza ca un astfel de discurs este nu doar profund nociv pentru societatea romaneasca, cu potential de a instiga si invrajbi, mentinand populatia in zona instictelor primare, incapabila de a-i accepta drept egali pe cei diferiti prin religie, etnie, model familial, si pe toti aceia care in general nu se incadreaza in sablonul majoritarilor din granitele tarii, ci, mai mult, in momentul in care mesajul pentru tara este ca un contracandidat nu este om, orice devine posibil.

REZULTATE PARTIALE ale alegerilor prezidentiale, anuntate de BEC, ora 09:00. Victor Ponta - 40,1%, Klaus Iohannis - 30,54%

UPDATE ora 09:00 Rezultatele partiale oferite de BEC la ora ora 09:00, dupa numararea a peste 91,33% din buletinele de vot - Victor Ponta 40,1%, Klaus Iohannis - 30,54%. Calin Popescu Tariceanu a obtinut 478.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta in Alba

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in Alba, la distanta mare de Victor Ponta. Numaratoarea paralela realizata de partide arata cu Johannis a fost votat de peste 52 la suta dintre alegatori, in timp ce Ponta a primit doar ceva mai mult de 27 la suta.

60 de motive pentru care nu votez cu Victor Ponta

Cred ca decizia de a nu vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie sa aiba la baza o serie de argumente. Eu am gasit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta. Daca voi gasi 61 pentru a nu vota cu Iohannis ori pentru a sta acasa, evident, votul meu va merge catre premier. Pana atunci, iata de ce nu il votez pe Victor Ponta, scrie jurnalista Iulia Marin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Victor Ponta, la Antena 3: Este foarte posibil ca Basescu sa fie suspendat inainte de terminarea mandatului/ Ponta refuza sa spuna insa cand

Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca este foarte posibil ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat inainte de terminarea mandatului de presedinte. Daca presedintele va continua sa incalce Constitutia atunci il vom suspenda. Va fi mai mult o suspendare simbolica, dar trebuie sa o facem, a declarat Ponta. Premierul a refuzat insa sa spuna daca procedurile pentru suspendarea presedintelui ar putea fi demarata inainte de turul doi al prezidentialelor sau dupa.

VIDEO Victor Ponta, huiduit la Baia Mare

Premierul Victor Ponta, aflat joi la Baia Mare, unde a avut o intalnire cu reprezentantii PSD din judetele din nordul tarii, a fost huiduit de un grup de protestatari. Potrivit site-ului Maramuresenii. ro, Ponta a fost evacuat cu o duba din cladirea in care a avut loc reuniunea de catre fortele de ordine.

Senzational. Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat, joi seara, ca in turul II al alegerilor prezidentiale il va sustine pe candidatul PSD, Victor Ponta.

De ce ar trebui sa ne temem de Victor Ponta

Demonizarea e la ordinea zilei. Se lupta Sauron cu Sauron. O sa castige Sauron care va dovedi ca e un rau mai mic pentru 50%+1. Mancam popcorn in Mordor si ne distram la spectacol. Momentan, armata orcilor e pe primul loc si pare-se ca e suficient sa te afli pe locul doi ca sa te simti mai elf decat dusmanul. Din spatele ochelarilor, zambeste sagalnic a victorie Ochiul lui Victor Ponta.

George Maior, seful SRI, despre nominalizarea de catre Victor Ponta ca posibil premier: Atat timp cat voi ocupa aceasta functie, nu manifest si nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor

George Maior, directorul SRI, a declarat miercuri - referitor la nominalizarea sa de catre candidatul Victor Ponta ca posibil premier - ca atata timp cat voi ocupa aceasta functie, nu manifest si nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor. Maior nu a raspuns intrebarii precise adresate de HotNews. ro, si anume daca a acceptat propunerea candidatului Victor Ponta de a fi premier daca acesta cistiga alegerile prezidentiale.

VIDEO George Maior, seful SRI, despre nominalizarea de catre Victor Ponta ca posibil premier: Atat timp cat voi ocupa aceasta functie, nu manifest si nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor

George Maior, directorul SRI, a declarat miercuri - referitor la nominalizarea sa de catre candidatul Victor Ponta ca posibil premier - ca atata timp cat voi ocupa aceasta functie, nu manifest si nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor. Maior nu a raspuns intrebarii precise adresate de HotNews. ro, si anume daca a acceptat propunerea candidatului Victor Ponta de a fi premier daca acesta cistiga alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )