Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un jurnalist cunoscut se alatura Guvernului Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
 Un jurnalist cunoscut se alatura Guvernului Dacian Ciolos

Jurnalistul Liviu Iolu a fost numit consilier de stat pe probleme de comunicare in guvernul Dacian Ciolos. El va lucra in departamentul de comunicare, alaturi de Dan Suciu - purtator de cuvant si de Anca. continuă pe Antena3

Surse: Jurnalistul Liviu Iolu, numit consilier de stat la cancelaria premierului Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia de numire a jurnalistului Liviu Iolu in functia de consilier de stat la cancelaria prim-ministrului. Mai mult, incepand cu luna aprilie, el ar putea prelua functia de purtator de cuvant al Guvernului.

Alina Gorghiu, iritata de Dacian Ciolos. Ce ii transmite premierului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut miercuri premierului Dacian Ciolos sa raspunda cat mai repede plangerii PNL privind alegerile locale, afirmand ca stie care este pozitia oficiala a Guvernului si nu.

Mesaj pentru toate femeile din Romania de la Dacian Ciolos!

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis tuturor reprezentantelor sexului frumos un mesaj de suflet. O primavara frumoasa, inseninata si plina de speranta!, a spus Dacian Ciolos. functiond, s, id).

Dacian Ciolos se va intalni la Bruxelles cu secretarul general al NATO. Premierul va reprezenta Romania la Consiliul European in locul lui Iohannis

Premierul Dacian Ciolos va efectua in perioada 7 - 9 martie o vizita oficiala la Bruxelles si Haga. Ciolos are programete intalniri cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu premierul olandez Mark Rutte. Discutiile liderilor UE cu Turcia se vor axa pe reducerea fluxurilor migratorii si a combaterii migratiei ilegale.

Dacian Ciolos si Vasile Dincu au lamurit, de la Zalau, problemele spitalelor regionale si ale Arenei Nationale

Aflati vineri, 4 martie, la Zalau, premierul Dacian Ciolos si vicepremierul Vasile Dincu au lamurit cu jurnalistii impasul in care se afla spitalele regionale, dar si controversele legate de Arena Nationala, inchisa de mai multe luni din cauza lipsei avizului ISU.

Premierul Dacian Ciolos il critica pe ministrul Agriculturii ca s-a grabit sa faca publica firma suspectata de E-coli

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a dezvaluit prea repede si fara a avea toate informatiile numele firmei de prelucrare a laptelui Lactate Bradet, suspectata pentru contaminarea copiilor cu bacteria E-Coli.

Dacian Ciolos, prima reactie in scandalul lactatelor cu E-coli: Ministrul Agriculturii s-a grabit in declaratii

Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca Ministrul Agriculturii s-a grabit cand a anuntat numele producatorului de la care s-ar fi raspandit bacteria E-coli.

Dacian Ciolos, apostrofat de un clujean in fata Muzeului National de Istorie a Transilvaniei

Un barbat prezent, vineri, in fata Muzeului National de Istorie a Transilvaniei din Cluj, i-a strigat premierului Dacian Ciolos, in momentul in care acesta a ajuns acolo, De ce permiteti sa fie adusi migranti.

Subiectiv: Parlamentul, ignorat de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe prim-ministrul Dacian Ciolos sa participe la Reuniunea sefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene cu Turcia, precum si la Reuniunea membrilor.

Premierul Dacian Ciolos face prima vizita de lucru acasa. El va fi insotit de vicepremierul Vasile Dincu

Pentru prima oara de la numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, Dacian Ciolos vine in calitate oficiala acasa, in Salaj. El va fi insotit de vicepremierul Vasile Dincu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )