Libnet.ro
UNICEF

07:30

Jurnalist italian, ucis intr-un atac cu obuze in estul Ucrainei

B1 B1,
Jurnalist italian, ucis intr-un atac cu obuze in estul Ucrainei

Un fotoreporter italian a fost cuis, duminica, intr-un atac cu obuze comis in orasul ucrainean Slaviansk, in cursul scrutinului prezidential din Ucraina, relateaza ANSA. Ministerul italian de Externe a fost. continuă pe B1

Alegeri Ucraina. Jurnalist italian a fost ucis intr-un atac cu obuze comis in estul Ucrainei

Un fotoreporter italian a fost ucis intr-un atac cu obuze comis duminica dimineata in orasul ucrainean Slaviansk, in cursul scrutinului prezidential din Ucraina.

Jurnalist italian, ucis de obuze in Slaviansk

Un fotoreporter italian de 30 de ani a murit in urma unui atac cu obuze de mortiera, in orasul Slaviansk din estul Ucrainei, controlat de separatistii pro-rusi, informeaza presa straina.

Un militar ucrainean a fost ucis, iar alti doi au fost raniti intr-un atac comis la Slaviansk

Un militar din cadrul Garzii Nationale ucrainene a fost omorat, iar alti doi au fost raniti in confruntari armate care au avut loc duminica dimineata la Slaviansk, un bastion separatist prorus din estul Ucrainei, informeaza publicatia Kyiv Post.

Trei persoane au fost ucise intr-un atac armat, in Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alta este in stare grava intr-un incident armat produs sambata dupa-amiaza in interiorul Muzeului Evreiesc din Bruxelles. Potrivit lefigaro. fr, incidentul armat a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )