Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalistii de la Sky News vor fi citati de autoritatile romane. Avocatul presupusilor traficanti de arme: Vom cere testul cu poligraf (VIDEO)

B1 B1,
Jurnalistii de la Sky News vor fi citati de autoritatile romane. Avocatul presupusilor traficanti de arme: Vom cere testul cu poligraf (VIDEO)

Avocatul celor trei asa-zisi traficanti de arme implicati in scandalul reportajului contrafacut a jurnalistilor de la Sky News a oferit o serie de declaratii pentru presa, in contextul in care. continuă pe B1

Ce-i paste pe jurnalistii Sky News care au regizat traficul de arme din Romania. Filmul inscenarii

Jurnalistii Sky News acuzati ca au inventat un reportaj despre traficul de arme din Romania au incalcat nu numai deontologia profesionala, dar si legislatia romaneasca. Este motivul pentru care procurorii DIICOT, care instrumenteaza cazul, iau in calcul punerea sub acuzare a jurnalistilor britanici pentru infractiuni contra securitatii nationale prin comunicarea de informatii false.

Reactia Sky News, dupa concluziile autoritatilor romane: Ancheta este solida, o sustinem

Jurnalistul Adelin Petrisor a obtinut o reactie din partea postului Sky News, dupa ce autoritatile romane au anuntat ca ancheta realizata de postul britanic pare sa fie regizata. Surprinzator, Lucy.

Adelin Petrisor: Imagini cu jurnalistii Sky News si traficantii, in sedinta, inainte de filmare. Stuart Ramsay ar putea fi adus la DIICOT

Jurnalistul Adelin Petrisor a postat, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, imagini cu traficantii din reportajul Sky News, in sedinta, inainte de filmare, in.

FOTO. Jurnalistii de la Sky News discuta amical cu romanii care urmau sa se deghizeze in traficanti de arme

Doua fotografii care par a fi preluate de la o camera de supraveghere au fost facute publice, miercuri seara, in timp ce se deruleaza ancheta autoritatilor romane asupra presupusului trafic de arme relatat de Sky News.

DIICOT i-a gasit pe romanii care au incercat sa le vanda arme jurnalistilor de la Sky News. Ei vor fi audiati

Cetatenii romani care apar in materialul realizat de jurnalistii de la Sky News, privind traficul de arme din Romania, au fost identificati si urmeaza sa fie audiati de procurorii DIICOT.

Jurnalistii de la Sky News se dau la fund dupa publicarea materialului despre traficanti de arme romani: Autorul materialului este in concediu

Jurnalistii de la Sky News au difuzat un material in care, dupa luni intregi de negocieri, ar fi reusit sa se intalneasca cu traficanti de arme romani intr-o zona izolata din.

Jurnalistul freelancer care a ajutat echipa Sky News sustine ca a fost pacalit

Jurnalistul freelancer care i-a ajutat pe jurnalistii Sky News sa realizeze materialul despre presupusii traficanti de arme din Romania, Aurelian Szanto, a declarat, miercuri, ca a fost pacalit, intrucat i s-au dat asigurari ca, dupa difuzare, se va preciza ca documentarul are caracter informativ, iar personajele sunt fictive.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, ARESTATI PREVENTIV

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice au fost arestati preventiv. Avocatul lor a facut recurs.

Dacian Ciolos, prima reactie la reportajul Sky News: Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, referindu-se la reportajul realizat de jurnalistii de la Sky News, ca autoritatile romane au luat pozitie in acest caz si a subliniat ca este inadmisibil sa ex.

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay de la Sky News ar putea fi supus unui test cu detectorul de minciuni

Avocatul lui Attila Csaba Pantics, unul dintre barbatii retinuti de procurorii DIICOT, a declarat vineri ca va cere autoritatilor judiciare romane ca jurnalistul Stuart Ramsay de la postul britanic de televiziune Sky News sa fie supus testului cu detectorul de minciuni, pentru a afla daca acesta spune adevarul, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )