Libnet.ro
UNICEF

23:00

Justitia egipteana a invalidat Senatul, dominat de islamisti

Antena3 Antena3,
Justitia egipteana a invalidat Senatul, dominat de islamisti

Justitia egipteana a invalidat, duminica, Senatul dominat de islamisti, care asuma puterea legislativa in lipsa Adunarii Poporului, precum si comisia care a redactat controversatul proiect constitutional. continuă pe Antena3

Justitia egipteana a invalidat Senatul, dominat de islamisti.

Justitia egipteana a invalidat, duminica, Senatul dominat de islamisti, care asuma puterea legislativa in lipsa Adunarii Poporului, precum si comisia care a redactat controversatul proiect constitutional adoptat in decembrie, relateaza AFP, conform Mediafax. Instanta constitutionala a constatat incompatibilitatea legii de functionare a Senatului si criteriile de desemnare a membrilor comisiei constitutionale, conform agentiei oficiale Mena. Presedintele instantei, Maher al-Beheiry, a declarat .

Justitia egipteana a invalidat Senatul care este dominat de islamisti: Poate functiona pana la alegerea membrilor noului Parlament

Justitia egipteana a invalidat, duminica, Senatul care este dominat de islamisti si care asuma puterea legislativa in lipsa Adunarii Poporului, informeaza AFP. in acelasi timp a fost invalidata si comisi.

Senatul egiptean, dominat de islamisti, declarat neconstitutional

Justitia egipteana a invalidat duminica Senatul tarii, dominat de islamisti, care asuma puterea legislativa in lipsa Adunarii Poporului, precum si comisia care a redactat controversata Constitutie adoptata in decembie, a anuntat presa oficiala, citata de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )