Libnet.ro
UNICEF

16:00

Kei Nishikori a devenit primul tenismen japonez din ultimii 80 de ani care a ajuns in semifinalele US Open

B1 B1,
Kei Nishikori a devenit primul tenismen japonez din ultimii 80 de ani care a ajuns in semifinalele US Open

Kei Nishikori a devenit primul jucator japonez din ultimii 80 de ani care s-a calificat in semifinalele US Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, relateaza Washington Times. Nishikori a trecut. continuă pe B1

Kei Nishikori, primul japonez care ajunge in semifinalele unui turneu de Grand Slam dupa 81 de ani

Kei Nishikori constinua sa faca istorie in circuitul ATP. Dupa ce a devenit primul japonez care ajunge in Top 10 mondial, niponul a devenit si primul jucator din tara sa care se califica in semifinalele unui.

Declaratii halucinante marca Iohannis: Basescu, cel mai important lider politic din ultimii 25 de ani. Suspendarea lui, la limita Constitutiei. E o SFIDARE la adresa romanilor

Gabriela Firea le cere liberalilor sa-si clarifice pozitia vizavi de declaratiile facute de presedintele lor de partid. Klaus Iohannis a declarat ca Traian Basescu este cel mai important lider politic din ultimii.

Cel mai important summit NATO din ultimii ani. Aliatii vor incerca sa gaseasca o solutie pentru a OPRI Rusia

Cel mai important sumit NATO din ultimii ani incepe astazi in Tara Galilor. Aliatii vor incerca timp de doua zile sa gasaseasca o solutie pentru contracararea Rusiei in conflictul din Ucraina. De altfel, sum.

Primul pancreas bionic din lume, creat de cercetatorii americani

Primul pancreas bionic din lume, care ii ajuta pe pacientii diagnosticati cu diabet de tip 1 sa duca o viata aproape normala, a fost creat de oamenii de stiinta americani, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )