Libnet.ro
UNICEF

00:08

Kelemen Hunor, despre revizuirea Constitutiei: Liderii USL sunt neasteptat de receptivi si lucrurile merg intr-o directie buna

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor, despre revizuirea Constitutiei: Liderii USL sunt neasteptat de receptivi si lucrurile merg intr-o directie buna

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune despre dezbaterile privind revizuirea Constitutiei ca lucrurile merg intr-o directie buna, liderii USL fiind neasteptat de receptivi, insa a adaugat ca nu vrea sa. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor despre revizuirea Constitutiei: Lucrurile merg intr-o directie buna, dar nu vreau sa deschid sampania

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune despre dezbaterile privind revizuirea Constitutiei ca lucrurile merg intr-o directie buna, liderii USL fiind neasteptat de receptivi, insa a adaugat ca nu vrea sa deschida de acum sampania, deoarece inca nu exista motive de sarbatoare.

Antonescu a discutat, la Londra, despre revizuirea Constitutiei si MCV.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a discutat la Londra cu vicepremierul Nick Clegg despre revizuirea Constitutiei Romaniei, precum si despre Mecanismul de Cooperare si Verificare. El a subliniat ca in prezent exista garantii pentru independenta magistratilor din Romania. Cei doi interlocutori au abordat si tema revizuirii Constitutiei Romaniei, precum si Mecanismul de Cooperare si Verificare, presedintele Senatului Romaniei subliniind ca in momentul de fata exista garantii legale pentru .

intalnire de urgenta la Parlament intre liderii USL: Discutiile se axeaza pe revizuirea Constitutiei

Liderii USL se intalnesc de urgenta, miercuri dimineata, la Parlament: intalnirea are loc la biroul lui Crin Antonescu. Aici sunt asteptati atat CrinAntonescu, cat si Victor Ponta si Liviu Dragnea,.

Liderii USL se intalnesc de urgenta la Parlament: Discutiile se axeaza pe revizuirea Constitutiei

Liderii USL se intalnesc de urgenta, miercuri dimineata, la Parlament: intalnirea va avea loc la biroul lui Crin Antonescu. Aici sunt asteptati atat CrinAntonescu, cat si Victor Ponta si Liviu.

Liderii USL, in sedinta de urgenta la Parlament, pe tema revizuirii Constitutiei

Liderii USL au o intalnire de urgenta, miercuri dimineata, la Parlament, la biroul presedintelui Senatului Crin Antonescu, informeaza B1 TV, pentru discutii pe tema revizuirii Constitutiei.

Senatorul Ioan Chelaru: Sunt propuneri ale Bisericii Ortodoxe care se regasesc in revizuirea Constitutiei

Propuneri ale Bisericii Ortodoxe Romane BOR) se vor regasi in forma Constitutiei agreata de comisia pentru revizuire, a declarat, miercuri, la Targoviste, senatorul PSD Ioan Chelaru, vicepresedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei.

Kelemen Hunor: Scandalul diplomelor bilingve de la Mures, generat de un om care nu intelege multe din secolul XXI

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca acordarea unor diplome bilingve absolventilor de liceu nu incalca nicio lege, iar acestea nu sunt mai putin oficiale sau valabile decat alte atestate, scandalul de la.

REPORTAJ VIDEO Ce cred romanii despre revizuirea Constitutiei. Batranii - captivi in comunism, tinerii - rupti de politica: Votez si eu ce voteaza tata

Reporterii Adevarul au vrut sa afle care este parerea cetatenilor simpli cu privire la modificarea legii supreme a tarii.

VIDEO Ce cred romanii despre revizuirea Constitutiei. Batranii - captivi in comunism, tinerii - rupti de politica

Reporterii Adevarul au vrut sa afle care este parerea cetatenilor simpli cu privire la modificarea legii supreme a tarii.

REVISTA PRESEI: Revizuirea Constitutiei: Fraza care il invinge definitiv pe Traian Basescu.

Cotidianul titreaza Revizuirea Constitutiei: Fraza care il invinge definitiv pe Traian Basescu. Traian Basescu a facut luni seara spectacol la Palatul Cotroceni la investirea noilor judecatori ai CCR. El a sustinut ca Legea de revizuire a Constitutiei este la mana judecatorilor CCR si a aratat de fapt a dat indicatii pretioase) ca revizuirea este neconstitutionala daca nu se tine cont de rezultatele referendumului din 22 noiembrie 2009, adica de trecerea in lege a parlamentului .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )