Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kiev: Cel putin 7.500 de militari rusi se afla in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Kiev: Cel putin 7.500 de militari rusi se afla in estul Ucrainei

Cel putin 7. 500 de militari rusi se afla in estul Ucrainei, sustin autoritatile de la Kiev. Prezenta acestor forte pe teritoriile controlate de rebeli face ca pacea sa fie aproape imposibila. Secretarul. continuă pe Antena3

Autoritatile de la Kiev sustin ca 7.500 de militari rusi se afla in estul Ucrainei

Ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Potorak a denuntat prezenta a 7. 500 de militari rusi in estul Ucrainei, unde fortele ucrainene lupta impotriva separatistilor prorusi.

Ministrul ucrainean al Apararii denunta prezenta a 7.500 de militari rusi in estul tarii

Ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Poltorak, a denuntat prezenta a 7. 500 de militari rusi in estul Ucrainei si a anuntat ca ia in calcul suplimentare numarul militarilor ucraineni, informeaza.

Ucraina acuza prezenta a 7.500 de militari rusi in regiunile Donetk si Lugansk

Ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Poltorak, a denuntat prezenta a 7. 500 de soldati rusi in estul tarii, unde fortele armate ucrainene lupta impotriva separatistilor prorusi, si si-a anuntat intentia de a suplimenta numarul militarilor ucraineni, relateaza AFP, preluata de Mediafax.

Kievul denunta prezenta a 7.500 de militari rusi in Ucraina

Ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Potorak a denuntat prezenta a 7. 500 de militari rusi in estul Ucrainei, unde fortele ucrainene lupta impotriva separatistilor prorusi, transmite Mediafax.

Kievul denunta prezenta a 7.500 de militari rusi in Ucraina

Ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Potorak a denuntat prezenta a 7. 500 de militari rusi in estul Ucrainei, unde fortele ucrainene lupta impotriva separatistilor prorusi. Prezenta a 7. 500 de reprezentanti ai fortelor armate ruse pe teritoriul ucrainean este un factor destabilizator care ne impiedica sa stabilizam rapid situatia in tara, a declarat Stepan Poltorak, la intalnirea de vineri seara cu atasati militari straini, potrivit unui comunicat disponibil sambata pe site-ul ministerului.

Kievul denunta prezenta a 7.500 de militari rusi in Ucraina

Ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Poltorak, a denuntat prezenta a 7. 500 de militari rusi in estul Ucrainei, unde fortele ucrainene lupta impotriva separatistilor prorusi.

Cel putin 50 de morti intr-un atentat sinucigas produs in estul Afganistanului

Un atentat sinucigas a avut loc duminica pe un teren de volei din provincia Paktika, in estul Afganistanului, si a provocat moartea a 50 de persoane si ranirea altor 60, a declarat pentru AFP viceguvernatorul provinciei.

Cel putin 50 de morti intr-un atentat sinucigas produs in estul Afganistanului

Un atentat sinucigas a avut loc duminica pe un teren de volei din provincia Paktika, in estul Afganistanului, si a provocat moartea a 50 de persoane, a declarat pentru AFP viceguvernatorul provinciei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )