Libnet.ro
UNICEF

00:08

Kievul a preluat controlul asupra primariei de la Mariupol

Adevărul Adevărul,
Kievul a preluat controlul asupra primariei de la Mariupol

Kievul a anuntat joi ca preluat controlul asupra primariei de la Mariupol, in estul tarii, transmite AFP. Primarul autoproclamat Dmitro Kuzmenko a fost indepartat, iar in locul acestuia se afla deja in interiorul cladirii primarul ales Viaceslav Kuklin. continuă pe Adevărul

Kievul a preluat controlul asupra primariei de la Mariupol

Kievul a anuntat, joi, ca preluat controlul asupra primariei de la Mariupol, in estul tarii, transmite AFP, citata de Mediafax.

Fortele de ordine ucrainene au preluat controlul asupra Primariei de la Mariupol

Fortele de ordine ucrainene au preluat, joi, controlul asupra Primariei Mariupol, port cu aproximativ 500. 000 de locuitori in sud-estul tarii, care era ocupata de catre separatisti, a anuntat ministrul interimar.

Confruntari in Ucraina: Primaria de la Mariupol a fost eliberata

Fortele de ordine ucrainene au preluat controlul asupra Primariei Mariupol, un port cu aproximativ 500. 000 de locuitori in sud-estul tarii, care era ocupata de catre separatisti, a anuntat ministrul interimar de Interne Arsen Avakov, relateaza AFP,.

Duma de Stat din Rusia a adoptat legi antiterorism care inaspresc controlul asupra blogurilor

Camera inferioara a Parlamentului rus, Duma de Stat, a adoptat marti mai multe legi antiterorism care inaspresc controlul asupra blogurilor si sanctiunile pentru tulburari in masa, un cap de acuzare care vizeaza mai multi opozanti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )